Άγριος ξυλοδαρμός δικηγόρου έξω από την ΑΣΟΕΕ

«Με χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές»

Επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ, επειδή κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο το παρεμπόριο που γίνεται, δέχθηκε ο δικηγόρος Εδουάρδος Κυπριωτάκης.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του από ομάδα αλλοδαπών αλλά και την ολιγωρία της αστυνομίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Στο video που τράβηξε ο δικηγόρος με το κινητό του τηλέφωνο, κατέγραψε με ντοκουμέντα το παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ, λίγα δευτερόλεπτα πριν δεχθεί την άγρια επίθεση από ομάδα αλλοδαπών.  

«Ενώ προχώραγα και έβγαζα φωτογραφίες μου ζήτησε τον λόγο, του είπα δεν έχω τραβήξει το πρόσωπό σου, του έδειξα και το κινητό μου για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Μαζεύτηκαν περίπου 10 άτομα γύρω μου. Άρχισαν να με σπρώχνουν, πήγαν να μου αφαιρέσουν το κινητό και μου έριξαν γροθιές στο πρόσωπο. Απώθησα αυτόν που είχα μπροστά μου, με έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να με κλωτσάνε και να με χτυπάνε με γροθιές» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, ο δικηγόρος Εδουάρδος Κυπριωτάκης.

Με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό και το σώμα του ο δικηγόρος κάλεσε αρκετές φορές την αστυνομία, η οποία, όπως καταγγέλλει, έφτασε μετά από δύο ολόκληρες ώρες έξω από την είσοδο της ΑΣΟΕΕ. 

Μάλιστα, όσο περίμενε να έρθει η αστυνομία δέχθηκε και νέες απειλές για την ασφάλειά του.

«Ήρθε ένας μετανάστης – όχι από αυτούς που είχαν εμπλακεί στην επίθεση σε βάρος μου και με ενημέρωσε ότι ένας εκ των αλλοδαπών έχει επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και μου σύστησε να φύγω από την περιοχή γιατί κινδυνεύει η ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top