Πάρος: Νεκρός στον βυθό της θάλασσας επιχειρηματίας που είχε εξαφανιστεί

Η σορός του εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

παρος επιχειρηματιας

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία από την Πάρο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 8 Ιουνίου.

Η σορός του 62χρονου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα γκρι FIAT Panda, το οποίο βρέθηκε βυθισμένο στο λιμάνι της Πούντας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr, ο άτυχος επιχειρηματίας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το νησί με σκοπό να μεταβεί στην γειτονική Αντίπαρο με το ferry από την Πούντα.

Ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στην Αντίπαρο. Την Κυριακή οι δικοί του άνθρωποι ανήσυχοι για την τύχη του, δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

Οι έρευνες από στεριάς και θαλάσσης είχαν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου. Σκάφη του Λιμενικού και της Ε.Ο.Δ «χτένιζαν» την θαλάσσια περιοχή σε μία προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Τελικά τον βρήκαν τρεις ημέρες μετά μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίος και ανασύρθηκε από τη θάλασσα.

Τα αίτια της τραγωδίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 55χρονου παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα και ερευνώνται από τις Αρχές του νησιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top