Μαντώ Τζαβάρα: Νέα μήνυση κατά του πρώην μπασκετμπολίστα συντρόφου της

Ζητάει την τιμωρία του το μοντέλο για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Συμπληρωματική μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Α.Τ Κηφισιάς το μοντέλο κατά του πρώην καλαθοσφαιριστή συντρόφου της, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. 

Η Μαντώ Τζαβάρα συνοδευόταν από τον δικηγόρο της και ήταν εμφανώς ταραγμένη. Οι πληγές στο σώμα της, όπως δήλωσε στο Star, θα επουλωθούν, ωστόσο, στην ψυχή της παραμένουν ακόμα ανοιχτές.

Το μόνο που ζητάει είναι η τιμωρία του ανθρώπου που, όπως κατήγγειλε, την ξυλοκόπησε τόσο άγρια μπροστά στα ανήλικα παιδιά της. 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα χτυπήματα που δέχθηκε το μοντέλο από τον μπασκετμπολίστα έχουν ανθρωποκτόνο πρόθεση, αφού ο πρώην σύντροφός της, την έπιασε από τον λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει. 

Ξυλοδαρμός μοντέλου: Απόπειρα στραγγαλισμού έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Το μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών είχε σχέση με τον δημοφιλή μπασκετμπολίστα εδώ και δύο χρόνια.  Όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πρώην σύντροφό της. Από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό και υποστηρίζουν ότι όλα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο. 

Ξυλοδαρμός πρώην μοντέλου: «Με χτύπησε, αλλά είναι καλό παιδί»

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top