Ξυλοδαρμός πρώην μοντέλου: «Με χτύπησε, αλλά είναι καλό παιδί»

«Με έχει χτυπήσει άλλες έξι φορές, αλλά τον αγαπώ ακόμα»

Για τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, γνωστό μπασκετμπολίστα μίλησε το πρώην μοντέλο Μαντώ Τζαβάρα, με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης στο πρόσωπό της. 

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με δάκρυα στα μάτια και το πρόσωπό της γεμάτο μώλωπες, η 43χρονη ακόμα και σε αυτή την κατάσταση προσπάθησε να δικαιολογήσει τον σύντροφό της, λέγοντας πως είναι καλό παιδί. 

Όλα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος της είπε πως δεν το δέχεται αυτό και την προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να φύγει από κοντά της. 

«Μου άρεσε αυτό που άκουσα γιατί έβλεπα ότι με αγαπάει, ότι είναι ένα καλό παιδί. Μ’ αγάπησε πολύ και τον αγάπησα πολύ και αυτό ισχύει ακόμα. Τον αγαπάω γιατί δεν ήταν αυτός ο Μ. Έχει πολλά θέματα. Είναι ένα μικρό παιδί, παντρεύτηκε νωρίς, ήθελε να κάνει τη ζωή του, δεν την έκανε, ανέλαβε νωρίς πολλές ευθύνες, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δεν έχει σχέσεις με τη μητέρα του, του λείπει πολύ ο πατέρας του. Η μητέρα του είναι πολύ σκληρή, δεν έχει δώσει στο παιδί της αγάπη και όποια άλλη γυναίκα του τη δώσει, ο Μ. την παίρνει πολύ διαφορετικά», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου».

Οι σχέση τους μετρούσε δύο χρόνια. Το πρώτο περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος της έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο πρώην μπασκετμπολίστας της γρονθοκόπησε άγρια κι έπαθε κάταγμα στη μύτη. Το ίδιο άγριο σκηνικό επαναλήφθηκε έξι με επτά φορές. Εκείνη όμως παρέμενε μαζί του γιατί έβλεπε πως έχει σοβαρά προβλήματα και πίστευε ότι μπορεί να τον βοηθήσει. 

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που βίωνε στο κορμί της τη βία. Είχε δει τον πατέρα της να χειροδικεί με απίστευτη βαναυσότητα στη μητέρα της, είχε φάει η ίδια και τα αδέλφια της πολύ ξύλο από εκείνον και όπως είπε πίστευε ότι μπορούσε να το χειριστεί. 

«Ήθελα να βοηθήσω ένα πολύ πολύ καλό παιδί. Έχω βιώσει απίστευτη βία από τον πατέρα μου γι’ αυτό έχω γίνει και σκληρός άνθρωπος και πολλές φορές γίνομαι ο άνδρας στις σχέσεις μου. Κι εγώ ίσως να ζητάω με λάθος τρόπο την αγάπη», είπε. 

Το πρώην μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι ο πρώην σύντροφός της είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά προβλήματα και δε θέλησε να τον διώξει από κοντά της και να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κακή του ψυχολογία. Αυτό που την εξόργισε όμως αυτή τη φορά είναι ότι τα παιδιά της βρίσκονται σε κακό χάλι και ότι αρκετές φορές ήταν μάρτυρες των ξυλοδαρμών της. 

«Είναι παθολογικός ψεύτης. Με έχει ενοχλήσει ότι ισχυρίζεται πως δεν χειροδίκησε και τέσσερις μέρες κρύβεται, δεν μπορώ να τον βρω πουθενά και με αναγκάζει να βγάζω τα προσωπικά μας στη φόρα», είπε και ξεκαθάρισε ότι πλέον δε θέλει να κάνει άλλη σχέση. 

Προειδοποίησε ακόμα τον πρώην σύντροφό της ότι αν συνεχίσει να λέει ψέματα, τότε θα βγάλει στη δημοσιότητα γραπτά μηνύματα που της έχει στείλει στο κινητό της και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει. 

Η 43χρονη κατήγγειλε το ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, πρώην μπασκετμπολίστα και ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook με τα σημάδια της βίας στο πρόσωπό της. Ο σύντροφός της αρνείται ότι έχει βιαιοπραγήσει σε βάρος της και δήλωσε ότι θα προσέλθει αυτοβούλως στην αστυνομία κάτι που δεν έχει κάνει.  
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top