Ξέσπασε η μητέρα της Στέλλας: «Δεν ήταν για τα σκουπίδια το αγγελάκι μου»

Ένταση στη δίκη του παιδοκτόνου - Το νέο στοιχείο που ερευνάται

Ράγισαν καρδιές στο Εφετείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της μικρής Στέλλας από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, τον Απρίλιο του 2017. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια ισχυρίστηκε ότι δεν άκουσε ούτε μία συγνώμη από τον σύζυγό της όταν έπνιξε και πέταξε στα σκουπίδια το παιδί τους.

Ισόβια στον πατέρα που δολοφόνησε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

Η ατμόσφαιρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν βαριά φορτισμένη, ειδικά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της μητέρας της, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, εξιστορώντας όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη μέρα, αλλά και όσες ακολούθησαν μέχρι ο παιδοκτόνος να ομολογήσει το έγκλημά του. 

Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο δικαστήριο για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας - Αμετανόητος ο παιδοκτόνος

Η τραγική μητέρα, κρατώντας στα χέρια της μια φωτογραφία της μονάκριβης κόρης της δε σταματούσε να φωνάζει με αναφιλητά, γιατί το έκανε αυτό ο πρώην σύζυγός της. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της μικρής Στέλλας: «Ήξερε τι έκανε, ήταν νηφάλιος όταν σκότωσε το παιδί μας»

«Ακόμα και σήμερα το γιατί σκότωσε το κοριτσάκι μου θα με τρώει. Είναι δυνατόν να έχει σκοτώσει το παιδί, να σκηνοθέτησε ότι έγινε ληστεία και μετά να το πέταξε στα σκουπίδια; Συγγνώμη δε ζήτησε ποτέ, ο μικρός ζητάει συνεχώς την αδελφή του, τι να του πω ότι την σκότωσε ο πατέρας του;», είπε η μητέρα. 

Ο παιδοκτόνος στην ΦΥΛΑΚΗ, η μικρή Στέλλα στο χώμα-ΕΙΚΟΝΕΣ από την ΚΗΔΕΙΑ του παιδιού

Όπως είπε, ο 63χρονος, πρώην αστυνομικός έφτασε στο σημείο να δασκαλέψει τον γιο του ότι έγινε τάχα ληστεία, ενώ έπαιζε θέατρο μπροστά της, λέγοντάς της ότι τους έκλεψαν τη μικρή. 

Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο πού θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια… Αυτό το γιατί μας τρώει. Εκείνος μου είπε ότι έγινε κατά λάθος γιατί έκλαιγε η μικρή και για να μην ξυπνήσει ο αδελφός της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Εάν ήθελε να την κάνει μόνο να σωπάσει γιατί της έκλεισε και τη μύτη; Αν έγινε κατά λάθος να το δεχτώ, αλλά γιατί τόσα ψέματα, γιατί δεν πήρε το ΕΚΑΒ αλλά πήγε και την πέταξε στον κάδο;.

ΨΥΧΡΟΣ και ΚΥΝΙΚΟΣ ο παιδοκτόνος στην απολογία του! Γιατί στραγγάλισε τη Στέλλα - «Κακοποιήθηκα και εγώ στα 6»

Η πλευρά της μητέρας διερευνά τώρα ένα νέο στοιχείο. Να σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια να το έβαλε δίπλα στο δίδυμο αδερφάκι του προκειμένου να μπορέσει να κοιμηθεί. 

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Εφετείο Αθηνών

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε για να καταθέσει αστυνομικός της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας. Συγκλονισμένος ανέφερε στο δικαστήριο: «Μαζί με τη φωτιά στο Μάτι είναι η υπόθεση που με στοιχειώνει. Μου έχει μείνει η εικόνα την στιγμή που βγάζουνε τη Στέλλα από τον κάδο, σαν να κοιμάται. Όχι, δεν του άξιζε του παιδιού να πεταχτεί στον κάδο».

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Απρίλιο του 2017 ο 63χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα, έκλεψαν χρυσαφικά και απήγαγαν και την εξάχρονη κόρη του. 

«Ήταν βίαιος και οξύθυμος» - Μαρτυρία ΣΟΚ για τον παιδοκτόνο της Αγίας Βαρβάρας

Μετέπειτα όμως υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δημιουργώντας υποψίες στους αστυνομικούς και τελικά ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το παιδί και μετά το πέταξε στα σκουπίδια για να καλύψει τα ίχνη του. 

Υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο, όπου είχε ρίξει το παιδί, κι εκεί βρέθηκε η σορός της μικρής Στέλλας, την οποία ο παιδοκτόνος είχε τυλίξει με πλαστικές σακούλες και μία κουβερτούλα. 

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την κόρη του και ότι έγινε κατά λάθος. Πήγε να την κάνει μπάνιο, εκείνη αντιστάθηκε και της πίεσε το στόμα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο. Μετά πανικοβλήθηκε και σκηνοθέτησε μια υποτιθέμενη ληστεία, ενώ πέταξε το άψυχο κορμάκι του παιδιού του στα σκουπίδια. 

Πρωτόδικα, ο παιδοκτόνος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. 

 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top