Ο παιδοκτόνος στην ΦΥΛΑΚΗ, η μικρή Στέλλα στο χώμα-ΕΙΚΟΝΕΣ από την ΚΗΔΕΙΑ του παιδιού

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του πατέρα της! -Πρώτη Ανάρτηση 02-05-2017 19:25

Την ώρα που ο 61χρονος παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος σόκαρε το Πανελλήνιο με το αποτρόπαιο έγκλημα του, έπαιρνε το δρόμο των φυλακών, η μικρή Στέλλα, το κοριτσάκι του, που ο ίδιος σκότωσε οδηγούνταν στην τελευταία του κατοικία στην Σαντορίνη, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του παιδιού.

Στον ιερό ναό του Αγίου Ευσταθίου στο Κοντοχώρι, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας έσπευσαν το απόγευμα της Τρίτης να πουν το τελευταίο αντίο στο 6χρονο παιδί, που έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο από τη ζωή, από τα χέρια του ίδιου του, του πατέρα. 

Το κλίμα στην περιοχή ήταν πολύ βαρύ, καθώς κανείς δεν μπορούσε τι έχει συμβεί και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή η Στελλίτσα.

Άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 23 ετών αντίστοιχα, έχει από τον πρώτο του γάμο ο 60χρονος που κατηγορείται ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 6χρονη κόρη του. Η πρώην σύζυγος του, Ελληνίδα, γεννημένη στον Καναδά, με την οποία είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας και παντρεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ' 90, είναι μουδιασμένη από την σοκαριστική είδηση, ενώ στενή συγγενής της υποστηρίζει πως ο δράστης ήταν βίαιος και μαζί της.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως έπεσε σε κατάθλιψη από την ημέρα που χώρισαν. Αυτή είναι και η βασική υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Η μητέρα του παιδιού είναι συντετριμμένη. Παρά τα λόγια παρηγοριάς που σπεύδουν να της πουν συγγενείς και φίλοι, η γυναίκα είναι απαρηγόρητη και δεν σταματά να κλαίει.. 

Ο κόσμος στο νησί της Σαντορίνης έχει πέσει από τα σύννεφα και κυρίως οι φίλες της μικρής Στέλλας. 

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής νωρίτερα την Τρίτη σε πολύ βαρύ κλίμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top