«Ήταν βίαιος και οξύθυμος» - Μαρτυρία ΣΟΚ για τον παιδοκτόνο της Αγίας Βαρβάρας

Ξαδέλφη της πρώην συζύγου του κατηγορούμενου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Παιδοκτόνος Αγία Βαρβάρα

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της μικρής Στέλλας, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος μάλιστα την πέταξε στα σκουπίδια, αφού την σκότωσε στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 61χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του, απέδωσε το φρικιαστικό του έγκλημα στα φάρμακα που έπαιρνε για την κατάθλιψη, λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η ξαδέλφη της πρώην συζύγου του παιδοκτόνου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ότι ο πατέρας της Στέλλας «ήταν ένας βίαιος άνθρωπος». 

Υπενθυμίζουμε ότι ο 61χρονος πρώην αστυνομικός είχε ξανά παντρευτεί στο παρελθόν. Μάλιστα με την πρώην γυναίκα του είχε αποκτήσει δύο παιδιά

«Δεν είχε επαφή με τα παιδιά που είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του. Λίγα πράγματα. Δεν ήθελε ούτε αυτός, ούτε όμως και τα παιδιά. Ήταν βίαιος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η ξαδέλφη της πρώην συζύγου του παιδοκτόνου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 61χρονος  είχε επιδείξει βίαια συμπεριφορά στη πρώην σύζυγο και στα παιδιά του. 

«Τον γνώριζα. Ήταν περίεργος άνθρωπος. Μπροστά μου δεν είχε επιδείξει βίαια συμπεριφορά. Ήταν οξύθυμος», πρόσθεσε η ίδια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top