ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο πα-ΤΕΡΑΣ που ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ την μικρή Στέλλα- Είσαι ξεφτιλισμένος και δολοφόνος, φώναζαν οι γείτονές του

Τον αποδοκίμασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων- Πρώτη ανάρτηση 02-05-2017 15:20

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο 61χρονος παιδοκτόνος

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 61χρονος παιδοκτόνος από την Αγία Βαρβάρα.

Ο απόστρατος αστυνομικός όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 6χρονη κόρη του Στέλλα, και στη συνέχεια πέταξε το κορμάκι της στα σκουπίδια.

Μετά την σύντομη απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια, καθώς έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λιγότερο από μισή ώρα,  ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του. 

Ο 61χρονος, φέρεται να υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Εν τω μεταξύ νωρίτερα όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 61χρονος αποδοκιμάστηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος στα δικαστήρια,με τους παρευρισκόμενους να του φωνάζουν «είσαι ξεφτιλισμένος!»

Κατά την προσαγωγή του απόστρατου αστυνομικού, ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια για δικές του υποθέσεις, του ζητούσε τον λόγο που σκότωσε το 6χρονο κοριτσάκι του, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 6ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Το 6χρονο κοριτσάκι το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του ίδιου του του πατέρα, θα κηδευτεί στις 18:00 το απόγευμα στη Σαντορίνη.

Η μητέρα της, πολλοί συγγενείς και φίλοι, έχουν ήδη ταξιδέψει στο νησί προκειμένου να πουν το «τελευταίο αντίο» στο αγγελούδι που «έφυγε» τόσο άδικα από την ζωή.

«ΑΠΕΝΑΝΤΙ» ΤΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ-«ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ»

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 61χρονου, στέκεται «απέναντι» από τον πρώην σύζυγό της, με τον δικηγόρο της να δηλώνει πως «δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, η μητέρα επισκέφθηκε τον πατέρα στη ΓΑΔΑ. Της παρέδωσε έγγραφα, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ενώ της ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του για να αποδείξει ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Η συνάντηση έγινε παρουσία αστυνομικού για να μην επιτεθεί η μητέρα στο δολοφόνο του παιδιού της. Κράτησε ελάχιστα λεπτά και απέφευγε να την κοιτά στα μάτια. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι δεν ζήτησε ούτε συγνώμη για την πράξη του!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top