Παραλία αντί για κάλπη ψήφισαν οι Αθηναίοι

Προβληματισμός για την αποχή στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Παραλία… δαγκωτό ψήφισαν οι Αθηναίοι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στο λεκανοπέδιο ήταν η καλύτερη αφορμή για να αφήσουν την ψήφο και να πάνε για βουτιές. 

Πλήθος κόσμου στις παραλίες της Αττικής - φωτογραφία: Intimenews

Μία ακόμα απόδειξη ότι οι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στην εκλογική διαδικασία είναι και το υψηλό ποσοστό της αποχής λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στα στρατηγεία των υποψηφίων. 

Οι υψηλές θερμοκρασίες έκαναν τους Αθηναίους να ξεχυθούν στις παραλίες και να ξεχάσουν τις κάλπες - φωτογραφία: Intimenews

Η εικόνα από τις παραλίες της Αττικής είναι επίσης ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε ανήμερα των εκλογών.

Κάποιοι επέλεξαν να ψηφίσουν νωρίς το πρωί και μετά να τρέξουν στις παραλίες, αναζητώντας λίγη δροσιά - φωτγοραφία; Intimenews

Ο υδράργυρος άγγιξε τους 27 βαθμούς Κελσίου, και αρκετοί ήταν εκείνοι που από νωρίς το πρωί αναζήτησαν μια όαση δροσιάς, για να προλάβουν την απαραίτητη ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα και να χαλαρώσουν κάτω από τον καυτό ήλιο. 

Στις παραλίες της Αττικής επικρατούσε το αδιαχώρητο - φωτογραφία: Intimenews

Πάντως από το απόγευμα η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Αττική έκανε λόγο για βροχές, επομένως μέχρι τις 19:00 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες ενδεχομένως η προσέλευση των ψηφοφόρων να αυξηθεί. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top