Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης

Για την υπόθεση της αυτοκτονίας στο Μοσχάτο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Στη δημοσιότητα  δόθηκαν  από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών,  οι φωτογραφίες του 43χρονου,  ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο.  

Αυτοκτονία 14χρονης: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Και τρίτη ανήλικη στα δίχτυα του 43χρονου;

«Ήταν ενοχοποιημένη και σε σοκ»- Τι οδήγησε τη 14χρονη στην αυτοκτονία;

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται από την Ελληνική Αστυνομία οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top