Αυτοψία Star: Χάος γύρω από την ΑΣΟΕΕ - «Σούπερ μάρκετ» σκληρών ναρκωτικών

«Φαρ Ουέστ» τα Εξάρχεια

Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει βγει εκτός ελέγχου. Πιστολέρο σκορπούν τον τρόμο, με τους κατοίκους να κάνουν το σταυρό τους για να μην φάνε καμία αδέσποτη. Λίγα μέτρα μακρύτερα, στην Πλατεία Βικτωρίας, κυκλώματα ναρκωτικών στήνουν νέες πιάτσες θανάτου. 

Τις αποκλειστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ρίστα. 

Ένα μηχανάκι σταματά στην οδό Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ. Ο διακινητής  κατεβαίνει και παραδίδει τα ναρκωτικά στην πιάτσα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι ουσίες μοιράζονται και ξεκινά η χρήση...

Στο απέναντι στενό η ίδια εικόνα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε «σούπερ μάρκετ» σκληρών ναρκωτικών. Οι διακινητές χρησιμοποιούν ως ορμητήρια  διαμερίσματα  - καβάτζες στην πλατεία Βικτωρίας. Σε ένα ακόμη χωνευτήρι εγκληματικότητας και  ανομίας. 

Οι αρχές εντόπισαν 1.000 συσκευασίες ηρωίνης και κοκαΐνης έτοιμες για παράδοση.

Τα κυκλώματα είναι οργανωμένα με τσιλιαδόρους σε κάθε γωνιά. Στα πλάνα του κεντρικού δελτίου του Star νεαρός κάνει τον επιβάτη σε στάση λεωφορείου στην Πατησίων. Αντιλαμβάνεται την κάμερα  και τρέχει αμέσως στην πιάτσα. Ειδοποιεί κάποιον δικό του! 

Επιχείρηση για ναρκωτικά έξω από την ΑΣΟΕΕ - Δείτε όλες τις λεπτομέρεις στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Πυροβολισμοί στην «καρδιά» των Εξαρχείων 

Εξάρχεια. Ο πυρήνας της ανομίας. Εκεί όπου ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα όπλο ό,τι ώρα κι αν είναι και να σκορπίσει τον τρόμο όπως έγινε εχθές λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη συμβολή Μεταξά και Μπενάκη .

Γυναίκα με τραύματα από πυροβόλο όπλο

Τα μεσάνυχτα 40χρονη από την Αλβανία εμφανίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τραυματισμένη στο μπράτσο από πυροβόλο όπλο. Όταν την εξέτασαν οι αστυνομικοί είπε ότι ήταν στην περιοχή των Εξαρχείων. Οι αρχές εξετάζουν αν υπάρχει σύνδεση με το περιστατικό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top