«Ξεμάτιασε με mama» - Σαρώνει ο ύμνος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Νίντζα, κύβος του Ρούμπικ και ... σποτ βγαλμένο από ταινία

Εκτός από τα ευρηματικά προεκλογικά σποτ, «πάταγο» κάνει και ο ύμνος των δημοτικών υποψηφίων. Είναι εμπνευσμένος από το δημοφιλές τραγούδι "Mama" του Sin boy και διώχνει το… κακό μάτι.

«Για δημοτικός σύμβουλος βάζω μαμά, ξεμάτιασε με μαμά, για την ψήφο εγώ τάζω πολλά, ταξίδια στον Παναμά. Με..  μένα θα πάει ο δήμος μπροστά πες στο σε όλους μαμά, Για δημοτικός σύμβουλος βάζω μαμά, ξεμάτιασε με μαμά, μαμά πες το σε όλους μαμά….»

Παπάδες, γιαγιάδες, σέξι κορίτσια… Σε ρυθμούς ραπ και με χιούμορ ο Crazypap "πατώντας" πάνω στο γνωστό κομμάτι "Mama", τρολάρει τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους.

«Θέλω ψήφο ρειι, σταύρωσε με και θα είμαι οκ, δημότη σε καίει. Βγάλε με πριν είναι too late, από τα χέρια της μαμάς μου σε κερνάω κεφτέ»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος... νίντζα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι ο Τσάκι Τσαν. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από την Θεσσαλονίκη. Με το σπαθί του καθαρίζει την πόλη από τα σκουπίδια, διεκδικεί ψήφο και …όσκαρ αντρικού ρόλου. 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος λύνει ... έτοιμο κύβο του Ρούμπικ

Υποψήφιος στις Σέρρες κάνει μαγικά! Λύνει  τον ολοκληρωμένο κύβο του ρούμπικ για να δείξει ότι μπορεί να  ανταπεξέλθει στα σοβαρά προβλήματα. Η αγωνία τελειώνει,  το σόου του όμως τώρα αρχίζει … 

"Στάσου ψηφοδέλτια": Σποτ βγαλμένο από ταινία

Στην Χαλκίδα υποψήφιος έκανε σποτ για τις εκλογές με... Πέτρο Γαϊτάνο, Κώστα Πρέκα και Γιάννη Βόγλη.

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα social media κατακλύζονται από αστείες Ατάκες και Ανέκδοτα για υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στις 26 Μαΐου θα δούμε τελικά ποιοι θα γελάσουν και ποιοι θα κλάψουν…

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top