Έγκλημα Καλλιθέα: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος - Στο πλευρό του ο γιος του

Ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο δολοφόνος της εν διαστάσει συζύγου του

Δείτε στο video του star.gr τη στιγμή που ο 32χρονος οδηγείται στον ανακριτή και το τρυφερό φιλί του γιου του

Προφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 32χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να στραγγάλισε την 29χρονη εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμενε ο 11χρονος γιος του, ο οποίος όταν τον είδε τον αγκάλιασε. 

Με χειροπέδες ο 32χρονος Γεωργιανός μετά την απολογία του

«Με όχι πλήρες αποδεικτικό υλικό, ωστόσο με ικανές ενδείξεις ενοχής σε βάρος του κατηγορουμένου, διατάχθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προσωρινή του κράτηση. Η υπεράσπιση θα επανέλθει όταν θα αναδειχθούν νεότερα στοιχεία που να κλονίζουν τις όποιες αρχικές ενδείξεις ενοχής και βέβαια θα εξαντλήσει όλο της το οπλοστάσιο προκειμένου να φωτιστούν οι αθέατες πτυχές της υπόθεσης αυτής» ανέφερε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου μετά το τέλος της απολογίας του.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου, Σ. Ρομποτής, μετά το τέλος της απολογίας του

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε καυγαδίσει έντονα τρεις ημέρες πριν η νεαρή κοπέλα βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά ο ίδιος αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Έγκλημα Καλλιθέα: Η εξωσυζυγική σχέση της 29χρονης και ο ξυλοδαρμός

Καλλιθέα: Τη στραγγάλισαν με γυναικεία ζώνη και την κλείδωσαν στο σπίτι

Τι ισχυρίστηκε ο 32χρονος 

Ο Γεωργιανός ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ο δολοφόνος. Επιμένει στην αρχική του στάση, ότι δηλαδή τη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του στα Πετράλωνα και πήγε στο σπίτι της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου στην Καλλιθέα. Στη συνέχεια πήγε τα παιδιά στο σχολείο και επέστρεψε στα Πετράλωνα. 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και μισθώθηκε το σπίτι στην Καλλιθέα για να μείνουν η μητέρα με τα παιδιά. Όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, τα Χριστούγεννα η 29χρονη εξακολουθούσε να είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο γιος πήγαινε και έμενε με τον πατέρα, ενώ το κοριτσάκι συνέχιζε να μένει με τη μητέρα του. Κάθε πρωί πήγαινε και έπαιρνε από την Καλλιθέα την κόρη και την πήγαινε στο σχολείο. Έτσι υποστηρίζει ότι έγινε και την ημέρα της δολοφονίας και ότι μετά θα πήγαινε σπίτι. 

Αντίθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από τις μαρτυρικές καταθέσεις, ο κατηγορούμενος μετά το σχολείο επέστρεψε στο σπίτι της 29χρονης. 

Εκεί, φέρεται να τσακώθηκαν για ακόμα μια φορά με εκείνον να την ξυλοκοπεί και να χάνει τον έλεγχο.  

Γιατί το σπίτι ήταν κλειδωμένο 

Ο 32χρονος Γεωργιανός ισχυρίζεται ότι τον Σεπτέμβριο που μισθώθηκε το σπίτι στην Καλλιθέα, αυτός πήγε με τον πατέρα του και το καθάρισε. Στη συνέχεια, η κλειδαριά αλλάχτηκε και τα παλιά κλειδιά τα έδωσε στην εν διαστάσει σύζυγό του. Αυτός, όπως υποστηρίζει, δεν έχει πια κλειδιά του σπιτιού. 
 

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του σπιτιού 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Καλλιθέα ανέφερε πως μια ημέρα πριν τη δολοφονία, γύρω στις 10 το πρωί, κάποιος άγνωστος μπήκε στο σπίτι την ώρα που έλειπε η 29χρονη με την κόρη της. Όταν επέστρεψε η γυναίκα τον βρήκε μέσα και έγινε έντονος καυγάς. Ο ίδιος δε γνωρίζει ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στο σπίτι. 

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος φέρεται να βρίσκεται στο δικό του σπίτι στα Πετράλωνα, σύμφωνα με το σήμα του κινητού του τηλεφώνου. 
 

Δολοφονία 29χρονης Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγός της

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Σπύρος Ρομποτής

Η εξωσυζυγική σχέση και ο ξυλοδαρμός 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr η 29χρονη με τον 32χρονο σύζυγό της ζούσαν πριν ενάμιση περίπου χρόνο στη Γεωργία.

Εκεί το θύμα φέρεται να είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με τον καλύτερο φίλο του άνδρα της. Όταν ο 32χρονος ανακάλυψε τι είχε συμβεί, φέρεται να τον ξυλοκόπησε τόσο άγρια που τον έστειλε για έξι μήνες στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια πήρε την οικογένειά του και ήρθαν να ζήσουν στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έφτασαν τον Φεβρουάριο του 2018. Λίγο καιρό μετά ήρθε στην Ελλάδα και ο φίλος του 32χρονου με τον οποίο η 29χρονη διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος πίστευε ότι το ταξίδι αυτό δεν ήταν τυχαίο και ότι ο πρώην φίλος του ήθελε να εκδικηθεί τόσο τον ίδιο όσο και την 29χρονη την οποία θεωρούσε συνυπεύθυνη για αυτό που συνέβη.

Ωστόσο το «τρίτο πρόσωπο» την ημέρα της δολοφονίας είχε ατράνταχτο άλλοθι, καθώς ήταν κρατούμενος στην ασφάλεια Πειραιά για διακεκριμένες κλοπές.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης, ο οποίος φέρεται να την στραγγάλισε, ισχυρίζεται παρόλα αυτά ότι ο πρώην φίλος του εμπλέκεται στην υπόθεση. Θεωρεί ότι είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και ότι έβαλε άνθρωπο για να τη σκοτώσει. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 29χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο δράστης μετά το έγκλημα έφυγε, κλειδώνοντας το διαμέρισμα.

Το άψυχο σώμα της βρήκε η θεία της, η οποία την αναζητούσε με αγωνία. 

Οι συγγενείς της, την έψαχναν από την Κυριακή, εκείνη όμως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Η θεία της πήγε από το σπίτι, χτύπησε το κουδούνι, αλλά όταν δεν απάνταγε κανείς ειδοποίησε κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και τη βρήκε νεκρή. 

Η κρεβατοκάμαρα ήταν αναστατωμένη, αποδείξη ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον φερόμενο ως δολοφόνο της.

Γείτονες δήλωσαν στο star.gr ότι την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, ενώ από εκείνη τη μέρα η γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί ξανά. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά. Αρκετές ήταν οι στιγμές που τους είχαν ακούσει, όπως και τα ουρλιαχτά των παιδιών τους και τα γοερά τους κλάματα. 

Μάλιστα όλοι μιλούν για μια πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη. 

«Ήταν ένα ήσυχο κορίτσι. Τη βλέπαμε με τα παιδάκια της στον δρόμο, αλλά δεν είχαμε επαφές», είπε ένας ακόμα γείτονας. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top