Απαγωγή 17χρονου: Τον χτύπησαν άγρια και τον έδεσαν σε ένα δέντρο

Η ανατριχιαστική περιγραφή των όσων έζησε η οικογένεια στα χέρια ληστών

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των γονιών του 17χρονου, από τα όσα έζησαν οι ίδιοι και το παιδί τους στα χέρια των αδίστακτων ληστών, που αφού απήγαγαν το παιδί, εισέβαλαν στο σπίτι τους για να το ληστέψουν. 

«Το παιδί το κρατούσαν τουλάχιστον δύο άτομα σε έρημο σημείο μέσα στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Τον είχαν δεμένο με καλώδιο από φορτιστή κινητού τηλεφώνου σε ένα δέντρο και του είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο, φωνάζοντάς του “αν δε βρούμε χρήματα στο σπίτι σου θα σε σκοτώσουμε και θα σε θάψουμε δίπλα στο νεκροταφείο», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» η μητέρα του ανήλικου μαθητή. 

Θρίλερ στο Παγκράτι: 17χρονος κατήγγειλε απαγωγή και ληστεία στο σπίτι του

Όπως τόνισε, το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους απαγωγείς του, οι οποίοι τον άρπαξαν και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής από διασκέδαση. 

Αφού βασάνισαν το παιδί, εκείνο τους είπε τη διεύθυνσή του και τέσσερις συνεργοί τους, πήραν τα κλειδιά και κατευθύνθηκαν προς αυτό. 

Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού, από τις 23:30 το έπαιρναν στο τηλέφωνο, αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Φυσικά άρχισαν να ανησυχούν και τον περίμεναν σε αναμμένα κάρβουνα. Ξαφνικά γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα οι αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και άρχισαν να βρίζουν τη μητέρα σε κατάσταση αμόκ και να της ζητούν ό,τι είχε και δεν είχε. 

Εκείνη, όπως είπε, φώναξε τον σύζυγό της και προσπάθησε να συγκρατήσει τον μικρότερο γιο της για να μην ορμήσει στους ληστές. Ο σύζυγός της, βγήκε από την κρεβατοκάμαρα και άρχισε να παλεύει μαζί τους. Οι ληστές τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα χέρια, στην κοιλιά, στο πρόσωπο, ενώ τον χτύπησαν με δύναμη στο αυτί και του προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα. 

Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της συζύγου του και το όπλο στον κρόταφο του μικρότερου γιου του. Απείλησε μάλιστα τους γονείς ότι δε θα ξαναδούν τον μεγάλο τους γιο, ο οποίος βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων του.

«Εκεί γονάτισα, σήκωσα τα χέρια ψηλά και τους είπα να πάρουν ό,τι θέλουν. Πήραν ό,τι βρήκαν μέσα στο σπίτι, μέχρι και τα εσώρουχά μας», είπε ο πατέρας του 17χρονου.

Φεύγοντας οι ληστές, ο πατέρας καταδίωξε τον έναν από αυτούς και κατάφερε να τον τραυματίσει, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και η αστυνομία να έχει βιολογικό υλικό του ληστή. 

Μόλις ενημερώθηκαν οι άνδρες που κρατούσαν τον 17χρονο ότι η… δουλειά είχε ολοκληρωθεί, άφησαν ελεύθερο τον 17χρονο και το παιδί πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε την απαγωγή του. 

Την ίδια ώρα στο σπίτι του, οι γείτονες άκουγαν τις φωνές των γονιών και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο. 
Η αστυνομία, πήγε τον 17χρονο στο σπίτι του κι εκείνος είπε στη μητέρα του πως ένας από τους απαγωγείς του είπε στον άλλον: «τέλος εγώ δεν ξαναπειράζω πιτσιρίκια».

Μάλιστα βρέθηκε και το όχημα των ληστών, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κλεμμένο, χάρη στην ψυχραιμία του 17χρονου να αφήσει στο πορτ μπαγκάζ το ρολόι του. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται, ενώ όπως είπε η μητέρα, όλη η οικογένεια θα χρειαστεί τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων για να ξεπεράσουν την τραυματική αυτή εμπειρία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top