Θρίλερ στη Μεγαλόπολη: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο

Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια;

καμένο αυτοκίνητο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το πτώμα ενός απανθρακωμένου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, βρέθηκε μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην Αρκαδία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα πρώτα στοιχεία δε δείχνουν να έχει πτροηγηθεί τροχαίο. Το όχημα βρέθηκε σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, στο πρώτο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης- Καλαμάτας και το νεκρό άτομο ήταν στη θέση του οδηγού. 

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του οδηγού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Οι Αρχές δεν μποούν ακόμα να αποκλείσουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. 

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε 56χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. 

Στο σημείο, έσπευσαν επτά πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία. Πάντως η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top