Άκης Τσελέντης: «Η κολώνα πέρασε 5 εκατοστά από το κεφάλι μου»

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αισθάνεται ο γνωστός σεισμολόγος

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αισθάνεται ότι ήταν ο Άκης Τσελέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Αποκλειστικό βίντεο από το τροχαίο του Άκη Τσελέντη

Μια ημέρα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι, ο γνωστός σεισμολόγος αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANEL ότι παρά τρίχα να χτυπούσε το κεφάλι του στην κολώνα και τώρα να μη ζούσε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

Ευτυχώς δόξα σοι ο Θεός όλα πήγαν καλά, γιατί η κολώνα πέρασε...πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου!  Πονάω λίγο στη μέση βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Θριάσιου νοσοκομείου για το αμέριστο ενδιαφέρον, το οποίο έδειξαν για εμένα.

«ΦΤΑΙΝΕ XAΛΑΣΜΕΝΟ ESP KAI ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ»

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ δίνει τη δική ερμηνεία για τα αίτια του ατυχήματος.     

Εδώ και 15 ημέρες όταν ταξίδευα σε μια προεκλογική εκστρατεία στην Κοζάνη πάτησα απότομα το φρένο και χάλασε το ESP. Κατάλαβα ότι οδηγώντας ένα αμάξι χωρίς ESP θα είναι πρόβλημα. Χθες λοιπόν δε δούλεψε το ESP και ήταν γλιστερό το οδόστρωμα, γι΄ αυτό συνέβη το ατύχημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του ο γνωστός σεισμολόγος  αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα και όπως δηλώνει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANΝΕL, είναι έτοιμος να ριχτεί ξανά στη μάχη για την ευρωεκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου, πάρα πολλοί πολιτικοί υποστηρικτές μου. Ο αγώνας συνεχίζεται από μεθαύριο θα είμαι στις επάλξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top