Αποκλειστικό βίντεο από το τροχαίο του Άκη Τσελέντη

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός σεισμολόγος

Λεωφόρος Θηβών, Περιστέρι. Λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί το αυτοκίνητο, που οδηγεί ο Άκης Τσελέντης, συγκρούεται με άλλο όχημα, χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ. Ο γνωστός σεισμολόγος  εγκλωβίζεται μέσα στο αυτοκίνητο.

H σύγκρουση του οχήματος του γνωστού σεισμολόγου ήταν τόσο σφοδρή που όπως βλέπετε δίπλωσε στη μέση!

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ

«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, πρέπει να του έφυγε το αμάξι, να του έφυγε το τιμόνι και γύρισε και "έσκασε" εδώ στην κολώνα. Στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του, εμείς σβήσαμε τη μηχανή και κοιτάξαμε μήπως είχε πάθει τίποτα, μετά συνήλθε,  Άνοιξε τα μάτια του, τον αφήσαμε εκεί να μην κουνιέται», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, καταγράφει την επιχείρηση των πυροσβεστών ν΄απεγκλωβίσουν μέσα από το όχημα τον Άκη Τσελέντη.

«Είδαμε ότι ήταν εγκλωβισμένος, ήρθε η Πυροσβεστική και με ειδικά εργαλεία τον απεγκλώβισαν. Μόλις τον παρέλαβε το ασθενοφόρο διαπιστώσαμε ότι ήταν ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Άκης Τσελέντης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου τον επισκέφθηκε ο συνάδελφος και φίλος του Γεράσιμος Χουλιάρος, ο οποίος μάλιστα στη σελίδα του στο facebook ανέβασε φωτογραφίες μαζί του μέσα από το θάλαμο νοσηλείας.

«Είμαστε καλά», έγραψε ο κ. Χουλιάρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top