Συγκλονισμένος ο Ζουγανέλης από τον θάνατο του "θρυλικού" Μάκη της Μυκόνου

Ήταν ιδιοκτήτης του θρυλικού Remezzo

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός επιχειρηματίας της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης, ο ιδιοκτήτης του γνωστού κλάμπ Remezzo. Ο θάνατος του σηματοδοτεί το φινάλε μιας ολόκληρης εποχής. Tεράστια ονόματα της παγκόσμιας showbiz όπως ο Πολ Νιούμαν, o Γιουλ Μπρίνερ και η Σοράγια απόλαυσαν το ποτό τους και διασκέδασαν σε κάποιο από τα θρυλικά πάρτι. 

 «Το φευγιό κάποιων ανθρώπων σηματοδοτεί και ένα τέλος εποχής. Νομίζω ότι κλείνει η εποχή από το '50 και μετά , γιατί ο Μάκης από τότε είχε ξεκινήσει, και είχε πραγματικά ήταν οι άνθρωποι που είχαν μεγαλουργήσει σε αυτό το νησί. Είχανε φέρει τον καλό κόσμο, είχανε φτιάξει την όμορφη Μύκονο» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Είναι αναμφισβήτητα μία απώλεια για την κοινωνία της Μυκόνου , ήταν ένας άνθρωπος έτσι  που είχε γούστο και γούστο που ήταν ταυτισμένο με την αισθητική των Κυκλάδων. Δεν ήταν από τους νεόπλουτους , δεν ήταν από τους ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν τη Μύκονο για να πλουτίσουν. Ο ίδιος βοήθησε να πλουτίσει η Μύκονος» δήλωσε ο  Γιάννης Ζουνέλης και πρόσθεσε:

«Αυτός ο άνθρωπος να ξέρετε προσέφερε πάρα πολλά στη Μύκονο με την αισθητική του , με την αντίληψή του. Ήταν ένας sui generis στη ζωή του. Ερχόντουσαν, εγώ τον έβλεπα μικρός, παρέα με την Τζούλι Κρίστι και τρελαινόμουνα που μια, έτσι, τέτοια προσωπικότητα που την θαύμαζα στον κινηματογράφο έκανε παρέα μαζί του και πήγαινα και του μίλαγα για να μιλήσω και εγώ λιγάκι στην Τζούλι Κρίστι».

Η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως ο θάνατος του Μάκη Ζουγανέλη σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής.

«Νομίζω ότι κλείνει η εποχή από το '50 και μετά , γιατί ο Μάκης από τότε είχε ξεκινήσει, και είχε πραγματικά ήταν οι άνθρωποι που είχαν μεγαλουργήσει σε αυτό το νησί. Είχανε φέρει τον καλό κόσμο, είχανε φτιάξει την όμορφη Μύκονο» δήλωσε  η Βάνα Μπάρμπα.

Ο ευφυής επιχειρηματίας με το εκλεπτυσμένο γούστο κατάφερε να μετατρέψει το κλαμπ σε σήμα κατατεθέν της Μυκόνου, σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια, σε σημείο συνάντησης για πολλές δεκαετίες.  

Το 2010 ήταν η χρονιά που σημάδεψε τον Μάκη Ζουγανέλη. Η άγρια δολοφονία του αδελφού του Μίμη μέσα στο σπίτι του στη Μύκονο, από μία Πολωνή χορεύτρια και τους δύο συνεργούς της,  του άλλαξε για πάντα τη ζωή, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Αξίζει να το Ζεις.  

Ο Μάκης Ζουγανέλης τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει το αγαπημένο του νησί και ζούσε στον Άγιο Στέφανο. Η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top