Ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες - Πώς παγίδευαν τα κορίτσια

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Νέα στοιχεία για το ροζ κύκλωμα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όταν έβαζαν κορίτσια στο μάτι έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τις πείσουν να γίνουν πόρνες. Η μαρτυρία μιας γυναίκας αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίου Ειδήσεων του STAR και την Τασούλα Παπανικολάου είναι αποκαλυπτική.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Τα μέλη του κυκλώματος έψαχναν καθημερινά για... νέο αίμα. Έτσι τουλάχιστον αποκαλούσαν τα κορίτσια που «ψάρευαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του Μαρτίου ένας από τους κατηγορούμενους συναντά μια 27χρονη. Προσπαθεί να τη σπρώξει στον αγοραίο έρωτα. Εκείνη αρνειται.

Το τάμα του μοντέλου με την κοκαΐνη στον αρχάγγελο Μιχαήλ

Φαίνεται πως η... ροζ επιχείρηση, είχε απαιτήσεις. Για παράδειγμα, του Αγίου Βαλεντίνου έπρεπε να δουλέψουν και οι 45 κοπέλες, λόγω αυξημένης ζήτησης από τους πελάτες. Ήθελαν να τις έχουν υπό ελέγχο. Όποια αντιδρούσε δεχόταν επιπλήξεις, ενώ ο αρχηγός φέρεται να έπαιρνε σε e-mail ακόμα και τις ιατρικές εξετάσεις

Τι ισχυρίζεται ο 31χρονος «στρατολόγος» του ροζ κυκλώματος 
Ηγετικό ρόλο στο ροζ κύκλωμα φέρεται να είχε ένα νεαρός 31 ετών,  με καταγωγή από την Κένυα, ο οποίος έπαιζε ενεργό ρόλο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» ισχυρίζεται πως έχει...στοχοποιηθεί από πρώην συντρόφους του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top