Λίγο πριν την 25η Μαρτίου - Συγκλονίζουν οι γονείς του άτυχου εύζωνα

Θα παρέλαυνε κανονικά με τους φίλους του

Σπαράζει καρδιές η επιστολή του πατέρα του Εύζωνα από την Πάτρα που έχασε ξαφνικά τη ζωή του. Ένα μήνα μετά, τα αίτια του θανάτου του αδικοχαμένου Σπύρου Θωμά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Οι εύζωνες προετοιμάζονται για την μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς βρίσκεται στο μυαλό και την καρδιά τους. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έσβησε από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρώτα από όλους η οικογένεια του. 

Το τάμα του μοντέλου με την κοκαΐνη στον αρχάγγελο Μιχαήλ

Οι ευχαριστίες της οικογένειας
Δυο μέρες πριν την παρέλαση η οικογένεια του άτυχου Σπύρου Θωμά ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους τους στήριξαν από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος. Μεταξύ αυτών και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. «Ο αβάσταχτος πόνος μας ως οικογένεια, νοιώσαμε ότι έγινε πόνος για όλους τους φίλους του Σπύρου και όλους τους Έλληνες χωρίς γεωγραφικά όρια. Οι προσευχές για καλό κατευόδιο του Σπύρου, μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας» είπαν.

Ο πατέρας του άτυχου Σπύρου που είχε παρελάσει αντί του γιού του στην καθιερωμένη παρέλαση των Ευζώνων, δεν έχει λάβει ακόμα απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του γιου του. Ούτως ή άλλως ούτε αυτό μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στο εκκωφαντικό «γιατί;» που κατακλύζει τις σκέψεις του. 

Τι συνέβη;
Ήταν περίπου 10 το βράδυ στις 21 Φεβρουαρίου όταν ξύπνησαν τον τσολιά Σπύρο Θωμά για το βραδινό προσκλητήριο. Ο Σπύρος σηκώθηκε όρθιος, και αμέσως κατέρρευσε στα χέρια των συναδέλφων του. Μεταφέρθηκε στο 401, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top