Έφυγαν όλοι για το τριήμερο-Το αδιαχώρητο σε ΚΤΕΛ, λιμάνια και δρόμους

Ανά 5 λεπτά φεύγουν τα λεωφορεία για το καρναβάλι της Πάτρας!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση χιλιάδες εκδρομείς έφυγαν σήμερα με αυτοκίνητα, πλοία και λεωφορεία για να απολαύσουν ένα τριήμερο ξεκούρασης. 

Μεγάλη η κίνηση στα διόδια, ανά 5 λεπτά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ για το καρναβάλι της Πάτρας!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και καλή διάθεση, η έξοδος συνεχίστηκε και το Σάββατο. Άλλοι για να απολαύσουν το τελευταίο ΣΚ της αποκριάς, άλλοι για μια βουτιά στη θάλασσα. Οι περισσότεροι για λαγάνα και χαρταετό.

Και τα 20 ταμεία λειτούργησαν στα διόδια της Ελευσίνας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς, ενώ μέχρι τη 1 απαγορεύτηκε η διέλευση για φορτηγά πάνω από 1,5 τόνο.

Νεαροί καρναβαλιστές φτάνουν στα ΚΤΕΛ του Κηφισού έφυγαν για Πάτρα. Ανά 5 με 10 λεπτά φεύγει ένα λεωφορείο για Πάτρα γεμάτο με φοιτητές και μαθητές που πηγαίνουν για να απολαύσουν το  τελευταίο σαββατοκύριακο της αποκριάς.

Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια

Από στεριά και από θάλασσα φεύγουν οι εκδρομείς. Η ίδια εικόνα και στο λιμάνι του Πειραιά… αυτοκίνητα με φορτωμένα πορτμπαγκάζ μπήκαν στο πλοίο με προορισμό την Αίγινα.

Όσο για αυτούς που θα μείνουν στην Αθήνα… Πολλές είναι και οι επιλογές εντός πόλης.. ένας καφές στο άδειο κέντρο ή μια βόλτα με θέα τη θάλασσα…

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top