Μάγδα Φύσσα: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου να μη δει το φως του ήλιου»

«Αφού ομολόγησε γιατί είναι ελεύθερος»;

Τον αβάσταχτο πόνο που νιώθει συνεχώς από τη στιγμή της δολοφονίας του γιου της, αλλά και την τιμωρία που θέλει για τους δολοφόνους του εξομολογήθηκε η Μάγδα Φύσσα. 

Με σταθερή φωνή, σφίγγοντας τα δόντια μίλησε για την απώλεια του Παύλου και γι’ αυτό που της λείπει περισσότερο.

«Μου λείπει η πόρτα να ανοίγει, τα βήματά του, το "μάνα", η αγκαλιά του, το σφύριγμά του, το γέλιο του, τα πάντα του, ακόμη και τα νεύρα του», δήλωσε στην εκπομπή ΕΡΤ Focus και εξαπέλυσε τα βέλη της εναντίον των δολοφόνων του. 

«Είναι κτήνη, δεν γίνεται να μην τους χαρακτηρίσω, για μένα αυτά είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας, έτσι θα τα λέω κι έτσι θα τα λέω πάντα», είπε.

Η Μάγδα Φύσσα αναρωτήθηκε γιατί ο δολοφόνος του παιδιού της είναι έξω από τη φυλακή, αφού ομολόγησε το έγκλημά του και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δίκη της Χρυσής Αυγής. 

«Εγώ τον Παύλο θέλω. Δεν θα ήθελα να είχε γίνει αυτό. Όμως από τη στιγμή που αφαίρεσαν έτσι εύκολα μια ζωή, θα ήθελα να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών. Θα ήθελα να μείνει μέσα και να μην ξαναδεί ποτέ το φως του ήλιου», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα για την ποινή που θέλει να επιβληθεί στους δολοφόνους του. 

Οργισμένη είπε ότι ο Γ. Ρουπακιάς δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια και πολλές φορές στη δίκη τον έχουν δει να χασκογελάει και πρόσθεσε ότι προκλητική είναι η συμπεριφορά και των μελών της Χρυσής Αυγής. 

«Δεν είναι εύκολο να έχεις απέναντί σου αυτούς που σκότωσε το παιδί σου. Γιατί δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Είναι κι αυτοί που τον ώθησαν», είπε.

Όσο για το ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στη δίκη είπε χωρίς περιστροφή πως ήταν οι καταθέσεις δύο κοριτσιών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας. 

«Τα κορίτσια αυτά είδαν τι είναι φασισμός και δε φοβήθηκαν. Είναι μια ελπίδα για το μέλλον», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top