Αναβολή πήρε η δίκη του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γιατί κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Ανδρέας Γιακουμάκης

Δείτε στο video από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" τι έχει συμβεί

Αναβολή πήρε η δίκη του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. καθώς η οικογένεια του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής δεν πήγε στα Γιάννενα.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για επίθεση στον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής και σήμερα ήταν προγραμματισμένο να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς φέρεται να προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;»

Στην κλήση που είχε λάβει πριν από μερικές εβδομάδες, αναφέρεται ότι προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Παρά την προσπάθεια συμβιβασμού, μέσω του εισαγγελέα, ο Ανδρέας Γιακουμάκης δήλωνε αποφασισμένος να παραστεί στο δικαστήριο και να βρεθεί για άλλη μια φορά στον τόπο μαρτυρίου του γιου του.

«Όχι, θέλω να δω, γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο» φέρεται να δήλωσε ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Τι έχει συμβεί με τον πατέρα του Βαγγέλη και τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής

O πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε κατηγορηθεί ότι γνώριζε τα μαρτύρια που περνούσε ο άτυχος φοιτητής αλλά δεν είχε κάνει κάτι για να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση.

Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του, στην οποία καταδικάστηκε σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η οικογένεια εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top