Ο ασθενής καταδίκασε την επίθεση στον γιατρό από τους αυτόκλητους τιμωρούς

Αναρχικοί απείλησαν τον γιατρό που ζήτησε φακελάκι από καρκινοπαθή

Αναρχικοί προπηλάκισαν και απείλησαν τον γιατρό, ο οποίος συνελήφθη να παίρνει φακελάκι από καρκινοπαθή. Ο ασθενής ωστόσο, που έκανε την καταγγελία, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τέτοιες εικόνες βίας, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και τον Βάιο Σύρρο.

Καταγγελία στο STAR: Mε έδιωξαν με αιμορραγία από νοσοκομείο για φακελάκι!

«Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις; 
-Ναι δε παιδί μου, ναι.
-Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις; Άκουσέ με λίγο, άμα ξανακάνεις κάτι τέτοιο θα σε ρίξω από το παράθυρο!  Από καρκινοπαθή, αλήτη!
-Δεν είχε καρκίνο ο άνθρωπος.
Αλήτη, δεν έχει καρκίνο!
-Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος καρκίνος σ' αυτή τη χώρα, εσύ και οι συνάδελφοί σου που παίρνουν φακελάκια.»

Γνώριζαν ότι κάθε Τρίτη απόγευμα έχει ιατρείο. Χτύπησαν το κουδούνι με το μανίκι, για να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα και λίγο αργότερα, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, με τοn γιατρό που είχε συλληφθεί για φακελάκι. 

«Εσύ είσαι που παίρνεις φακελάκια από ασθενείς;  Εσύ παίρνεις φακελάκια από ασθενείς;  Από του καρκινοπαθή, που βρήκε το θάρρος και το έβγαλε δημόσια και σε έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες;  Απάντησέ μου!» 

Καταδίκασε την ωμή βία ο ασθενής που είχε καταγγείλει τον γιατρό

Ο ασθενής ωστόσο που βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία, καταδίκασε την ωμή βία που ασκήθηκε σε βάρος του ογκολόγου, από τους, εξ ονόματος του, αυτόκλητους τιμωρούς των Εξαρχείων.  

Ο Μιχάλης Μαύρος, είχε συγκλονίσει όταν αποκάλυψε στο STAR την απόγνωση που ένιωσε ως ασθενής, όταν δεν είχε χρήματα να δώσει στον γιατρό. 

«Περίμενε τα 600 ευρώ και επειδή δεν είχα να του τα δώσω μου φέρθηκε σαν να ήμουν ζώο! Ένιωσα σαν σκουπίδι, σαν να μην έχω αξία, ένα τίποτα!».

Ο γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την ποινική δίωξη των ατόμων που εισέβαλαν στο γραφείο του και απείλησαν τη ζωή του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top