Αποκλειστικό STAR: Η Ντανιέλα "πρόδωσε" τους φονιάδες Σταματιάδη

Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στην εξάρθρωση της σπείρας

Ένα κλεμμένο πανάκριβο κινητό τηλέφωνο, το οποίο έδωσε ως δώρο στην αγαπημένη του Ρουμάνα Ντανιέλα, μέλος της σπείρας των σκληρών κακοποιών στην υπόθεση Σταματιάδη ήταν η αρχή του τέλους για την εξάρθρωση της οργάνωσης. Ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας έχει αποκλειστικές λεπτομέρειες για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, o ένας από τους καταζητούμενους της δολοφονίας του Αλέξανδρου Σταματιάδη είναι ένας αδίστακτος Αλβανός που ακούει στο όνομα Αντριάν. Είναι 43 ετών, γεννημένος στην Αλβανία και διαφεύγει σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

Του έπεσε το τηλέφωνο σε μια ληστεία και βρήκαν το τηλέφωνο της Ντανιέλα

Σε μια ληστεία μονοκατοικίας στη Λυκόβρυση Λακωνίας ο Αρμάντ ήταν αδέξιος. Του έπεσε το κινητό τηλέφωνο το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί. Στους αποθηκευμένους αριθμούς εντοπίστηκε το τηλέφωνο της αγαπημένης του Ντανιέλα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν τις συνομιλίες της. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται καθώς το ένα μετά το άλλο, τα κινητά των κατηγορούμενων αποκαλύφθηκαν και τους πρόδωσαν. Τα στίγματα έδειξαν ακόμα και σε ποιες ληστείες συμμετείχαν. 

Η Ντανιέλα κράτησε το πανάκριβο κλεμμένο κινητό 

Η Ντανιέλα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αναλάβει να "σπρώχνει" τα κλεμμένα σε ενεχυροδανειστήρια. Κράτησε όμως για τον εαυτό της το πανάκριβο κινητό τηλέφωνο που της έδωσε ως δώρο ο Αρμάντ. Το είχε κλέψει από το αυτοκίνητο ενός θύματος της σπείρας. Αυτός ήταν ο δεύτερος συνδετικός κρίκος για την εξάρθρωση της οργάνωσης. Όταν άρχισαν οι συλλήψεις η Ντανιέλα έδωσε τα στοιχεία του Αρμάντ και εκείνος άρχισε να μιλάει.

Φόνος Σταματιάδη: «Κάναμε μια μ…»

Ο τρόπος δράσης της οργάνωσης άλλαξε μετά τον φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Ο άνθρωπος που πυροβόλησε, λίγες ώρες πριν φύγει στο εξωτερικό είπε στα μέλη της σπείρας: «Κάναμε μια μ....ια»

Έκλεβαν τα πάντα… Από μπουκάλια ουίσκι μέχρι ατμοσίδερα

Αμέσως μετά η οργάνωση έσπασε. Δεν τα έβρισκαν στη μοιρασιά από τα μερίδια των κλοπιμαίων.   Τα μέλη της σπείρας εκτός από χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα έκλεβαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Από μπουκάλια κρασί και ουίσκι μέχρι ένα ατμοσίδερο και 15 κιλά κρέας. 

Στην αρχή η σπείρα είχε την τεχνογνωσία για να ανοίγει και ATM. Είχαν εξειδικευμένα εξαρτήματα και χρησιμοποιούσαν ακόμα και JAMMER για να μπλοκάρουν τους συναγερμούς. Αυτή την τεχνογνωσία την πήραν μαζί τους οι δολοφόνοι του επιχειρηματία όταν έφυγαν στην Αλβανία και όσοι έμειναν πίσω περιορίστηκαν σε διαρρήξεις σπιτιών αποκλειστικά στην επαρχία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top