Πρώτη φορά: Το 21χρονο μοντέλο μιλά μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

«Δε γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, έπαθα σοκ»

Δείτε τι δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, στην εκπομπή "Μαζί Σου"

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την τύχη της 21χρονης Ειρήνης, που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης πριν από 15 μήνες στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Στις 7 Μαρτίου, το δικαστήριο θα κρίνει την τύχη της νεαρής κοπέλας, η οποία κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ.

Ανησυχία για το μοντέλο με την κόκα - Δεν έχει μιλήσει με τους δικούς της!

Η Ειρήνη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μέσα από τις φυλακές, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, περιέγραψε ότι σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε πως το σακίδιό της είχε μέσα κοκαΐνη.

(Ο φίλος μου) Μου έδωσε την τσάντα την είχε αφήσει πάνω στο κρεβάτι. Εγώ εκείνη την ώρα βιαζόμουν για να πετάξω. Και έτσι όπως βιαζόμουν, πήρα όλα τα ρούχα και τα έβαλα μέσα στην τσάντα. Την άνοιξα να δω όλα τα τσεπάκια μέσα, τα φερμουάρ, ήταν όλα καινούργια, καθαρά δεν υπήρχε τίποτα. Δεν ήμουν σίγουρη πόσα κιλά ήταν γιατί δεν τη σήκωσα. Την είχα αφήσει πάνω στο κρεβάτι

Όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν το τεστ ναρκωτικών και της είπαν ότι αυτό είναι κοκαΐνη, «έμεινα κόκκαλο. Λέω “τώρα τι γίνεται; Για ποιο λόγο εγώ έχω κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;”»

To 21χρονο μοντέλο, εκτός από τους γονείς της που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έχει και την πίστη της στον Θεό. «Ξέρει ότι είμαι αθώα. Αυτό είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και κάποια στιγμή θα έρθει η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, το πιστεύω. Και σε αυτό παρακαλώ τον θεό».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ειδικά ο μικρός μου αδελφός, που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό».

Ως μάρτυρας υπεράσπισής της θα καταθέσει ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Μαζί Σου», η Ειρήνη έχει πολύ άγχος και όσο πλησιάζει η 7η Μαρτίου αυξάνεται, καθώς θα κριθεί η ίδια της η ζωή στο δικαστήριο.

Ο ίδιος αναμένεται να ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ αλλά δεν μπορεί να παρασταθεί ο ίδιος, καθώς θα έπρεπε να είναι εγγεγραμμένος στον δικηγορικό σύλλογο του Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τους δικηγόρους του Χονγκ Κονγκ που εκπροσωπούν την Ειρήνη.

Μάλιστα προκειμένου να παρακάμψει το «εμπόδιο», σκοπεύει να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής της ώστε να την εκπροσωπήσει έμμεσα στο δικαστήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top