Δραματική έκκληση από τη μητέρα της Λίνας: «Ζητώ απαντήσεις. Δεν αντέχω»

Τα ερωτήματα που τη βασανίζουν για τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης της

Απόγνωση, θλίψη, οργή είναι μερικά από τα συναισθήματα που κατέκλυσαν τη Δευτέρα τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, και την οδήγησαν στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών από όπου απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, που τον Νοέμβριο του 2016 έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, βάζοντας τέλος στη ζωή της, αναζητά απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο του παιδιού της και ακόμα δεν τις έχει πάρει. 

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Έληξε το θρίλερ με τη μητέρα της φοιτήτριας

«Ήθελα να πεθάνω γιατί δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω να ζητώ απαντήσεις και να μην τις παίρνω. Από τότε που “έφυγε” η Λίνα, η ζωή η δική μου και του συζύγου μου έχει γίνει αφόρητη, ενώ κάποιοι άλλοι παραμένουν ελεύθεροι και γλεντούν τη ζωή τους, την ώρα που το παιδί μου χάθηκε για πάντα», είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως πρόσθεσε δεν μπορεί να βλέπει στην τηλεόραση την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη να εξελίσσεται ομαλά και οι υπεύθυνοι να βρίσκονται στη φυλακή, ενώ η υπόθεση της κόρης της εδώ και ενάμιση χρόνο που έχει ξεκινήσει η έρευνα από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης να έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Σύντομα θα έχουμε προσωποποίηση ευθυνών»

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή ποτέ δεν πίστεψε ότι το παιδί τους αυτοκτόνησε, τονίζοντας ότι υπάρχουν στην υπόθεση ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι και πρέπει να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 η 22χρονη φοιτήτρια  έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Στο «κάδρο» των αρχών 5 άτομα

Η νεαρή κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της

Η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη δήλωσε ότι τη μοιραία ημέρα η Λίνα δούλευε μαζί με μια φίλη της. 

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: «Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε»

Γύρω στις 20:30 η κόρη της επέστρεψε στο δωμάτιό της στην εστία, πήρε φαγητό για τη συγκάτοικό της, στην οποία και είπε ότι θα πήγαινε στον 9ο όροφο από όπου δεν κατέβηκε ποτέ. 

Η κοπέλα σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, συναντήθηκε μαζί με τον σύντροφό της στις 20:30. Το ραντεβού διήρκεσε έως τις 21:30. Σε αυτό συζήτησαν κάποια θέματα που είχαν προκύψει εκείνη την ημέρα. Έγινε το ραντεβού, τελείωσε και ένα τέταρτο μετά την πήρε τηλέφωνο και της εξομολογήθηκε ότι συνεχίζει να την αγαπά και θέλει να είναι μαζί.

Οι τελευταίες δραματικές ώρες της φοιτήτριας που αυτοκτόνησε – Προσπάθησε να μιλήσει με τη μητέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις. Όμως σύμφωνα με καταθέσεις όταν ανέβηκε στον 9ο όροφο ήταν εκτός εαυτού, έκλαιγε και ωρυόταν. 

Φίλη της κοπέλας, με την οποία δούλευε μαζί κατέθεσε ότι στην υπόθεση του θανάτου της εμπλεκόταν τρίτο πρόσωπο, το οποίο την εκβίαζε γιατί είχε στα χέρια του ένα ροζ βίντεο. Της ζητούσε συνεχώς ανταλλάγματα, ώστε να μην το κοινοποιήσει. 

Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε ότι θα ενημερώσει την οικογένεια για την εξέλιξη των ερευνών και αυτό ήταν που έκανε τη μητέρα να μεταπειστεί και να μην κάνει πράξη τις απειλές της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top