Η κακοκαιρία που έπληξε για μέρες τη Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στους δρόμους, καθώς ο πάγος από τα χιόνια δυσχεραίνει την κυκλοφορία και είναι επικίνδυνος για οδηγούς και πεζούς.
Καραμπόλα με 10 οχήματα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Κορδελιό, μετά το Αστυνομικό Μέγαρο στο ρεύμα εξόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, μια πεζή φέρεται να προκάλεσε το ατύχημα, την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα. Ο οδηγός φρέναρε απότομα και ακολούθησε η σύγκρουση από το όχημα που ακολουθούσε. Στην καραμπόλα ενεπλάκη και λεωφορείο της γραμμής, με τον οδηγό ευτυχώς να προλαβαίνει να φρενάρει εγκαίρως, αποφεύγοντας τα χειρότερα.
Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και όχημα του δήμου ρίχνει αλάτι, προκειμένου να λιώσει τον παγετό που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.