Ξεσπά ο πατέρας του ιδιοκτήτη pitbull που επιτέθηκε στη μικρή Δήμητρα

"Ο γιος μου δεν έχει πειράξει ούτε γάτα" ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο πατέρας του νεαρού ιδιοκτήτη του σκύλου pitbull που επιτέθηκε στην μικρή Δήμητρα την παραμονή των Χριστουγέννων, μιλά αποκλειστικά στο STAR CHANNEL, για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία είναι όλη του η οικογένεια μετά το τραγικό περιστατικό.

«Εμείς δεν έχουμε κάνει Χριστούγεννα αυτές τις ημέρες, είμαστε σε χειρότερη κατάσταση ψυχολογικά. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι με κλεισμένα τα παντζούρια. Ο γιος μου είναι ένα παιδάκι 23 ετών το οποίο δεν έχει πειράξει γάτα και του έτυχε αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ιδιοκτήτη του Pitbull.

Tα σπαρακτικά λόγια της μικρούλας που τη δάγκωσε το Pitbull

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κυκλοφορεί στο Ίλιον με το pitbull  μετά το περιστατικό, καθώς φοβάται τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα της μικρούλας, ενώ οι γονείς του επισκέπτονται πολύ συχνά το 3,5 ετών κοριτσάκι στο νοσοκομείο προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο στους γονείς της μικρής.

«Και εμείς φτωχοί άνθρωποι είμαστε, όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε», ανέφερε ο πατέρας του ιδιοκτήτη pitbull.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Μάρκος Βιάζης πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά του και πήγαν σε καφετέρια της γειτονιάς για να ψάλλουν τα κάλαντα. Η χαρά γρήγορα έγινε λαχτάρα, τρόμος και κραυγές αγωνίας. Το pitbull  όρμησε στο κοριτσάκι. Τέσσερις άνθρωποι προσπαθούσαν να απομακρύνουν την μικρούλα από το στόμα του σκύλου.

“Μας είπε ότι είναι άφοβο το σκυλί. Για καλή της τύχη το άρπαξε από το πρόσωπο. Μπορούσε να το αρπάξει από το λαιμό και να το σκότωνε!", είπε ο κύριος Βιάζης, πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Σοκαρισμένα είναι και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της Δημήτρας, ενώ ο πατέρας τους σκέφτεται να απομακρύνει από το σπίτι το δικό τους pitbull! 

Η οικογένεια της μικρούλας κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του νεαρού. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" και έχει μπροστά του μεγάλο αγώνα.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top