«Έφυγαν» αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι: Η δραματική ιστορία των Χριστουγέννων

Τραγικός επίλογος για ζευγάρι στη Μαγνησία

Παλιό κρεβάτι
* Φωτογραφία αρχείου

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία ενός ζευγαριού στη Μαγνησία, που βρέθηκε αγκαλιασμένο νεκρό στο κρεβάτι.

Το ζευγάρι, γυναίκα ηλικίας 74 ετών και άνδρας 68 ετών, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και ήταν μόνο στη ζωή, χωρίς καμία βοήθεια από τον έξω κόσμο.

Ειδικότερα, η γυναίκα είχε «πέσει» πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού δυσκολευόταν ακόμη και να σιτιστεί. Ο άνδρας ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά είχε και αυτός προβλήματα υγείας.

Οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» το επισκέπτονταν σε καθημερινή βάση εδώ και ένα χρόνο καθώς οι ηλικιωμένοι χρειάζονταν βοήθεια. Μάλιστα, είχαν παρέμβει, και παλαιότερα αλλά και πρόσφατα, έτσι ώστε η 74χρονη να φιλοξενηθεί από το Γηροκομείο Βόλου, όμως εκείνη δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της και έκλαιγε.

Την περασμένη Παρασκευή, η κοινωνική λειτουργός, που τους επισκέφτηκε, για να τους δώσει φάρμακα και φαγητό, τους βρήκε νεκρούς.

Τα άψυχα σώματά τους ήταν αγκαλιασμένα. Δύο άνθρωποι που ζούσαν μέσα στη φτώχεια, έχοντας τον μεγαλύτερο πλούτο: την αγάπη...

Το άγγελμα του θανάτου τους χθες σκόρπισε απέραντη θλίψη στα Άνω Λεχώνια, όπου πολλοί κάτοικοι έβλεπαν τις δυσκολίες του ηλικιωμένου ζευγαριού αλλά αδυνατούσαν να βοηθήσουν καθώς -όπως λένε- είχαν αποκοπεί κοινωνικά με δική τους επιλογή.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top