Στόχος τα περίπτερα - Διάρρηξη on camera στη Λαμία

Στον Κορυδαλλό συνελήφθη 16χρονος διαρρήκτης περιπτέρου

Δυσκολεύτηκαν οι διαρρήκτες στη Λαμία να παραβιάσουν ένα περίπτερο, όπως έδειξαν και οι κάμερες κλειστού κυκλώματος. Την ίδια ώρα, στον Κορυδαλλό αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα δυο νεαρούς που είχαν αρπάξει την ταμειακή μηχανή.

Προσπάθησαν και ξαναπροσπάθησαν τα ξημερώματα οι τρεις διαρρήκτες να σηκώσουν τα ρολά του περιπτέρου στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.  Φόρεσαν γάντια, είχαν κόφτη, αλλά τα ρολά αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι, παρά τη μισάωρη προσπάθεια τους απ’ όλες τις μεριές του περιπτέρου.

«Ήρθα το πρωί, βλέπω είχαν παραβιάσει… έκαναν ζημιά» λέει ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες είχαν απενεργοποιήσει τον συναγερμό και τον πέταξαν σε έναν κουβά με νερό, ενώ αδιαφορούσαν για τις κάμερες που κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

«Δεν πήραν τίποτα, αλλά και να έμπαιναν μέσα, δεν αφήνουμε. Άντε να έπαιρναν 200 ευρώ τσιγάρα».

Οι άγνωστοι έκαναν ζημιά στα ρολά αλλά τελικά έφυγαν με άδεια χέρια, με την αστυνομία να τους αναζητά χρησιμοποιώντας και το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΗΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ... 16!!!

Στον Κορυδαλλό όμως οι διαρρήκτες δε στάθηκαν τυχεροί. Τα απανωτά κρούσματα ληστειών σε περίπτερα είχαν κινητοποιήσει την αστυνομία που τα ξημερώματα συνέλαβε δυο άτομα. Ο ένας μάλιστα μόλις 16 ετών. 

Λίγο πριν οι αστυνομικοί τους περάσουν χειροπέδες, πέταξαν στον δρόμο την ταμειακή μηχανή, ένα ζευγάρι γάντια, μια κουκούλα full face και ένα ομοίωμα πιστολιού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top