Ανάβει απόψε το δέντρο στο Σύνταγμα - «Έρχονται» 230 εκδηλώσεις

Μπαίνει και επίσημα η εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη

χριστουγεννιατικο δεντρο συνταγμα

Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, το οποίο έχει φιλοτεχνήσει ο σπουδαίος σκηνογράφος, Μανόλης Παντελιδάκης.

Το επίσημο έναυσμα της έναρξης των γιορτών, θα δοθεί από τον Δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, στην Πλατεία Συντάγματος.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αθηνών ενώ θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

To Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος στο φως της μέρας. Φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Με το που ανάψουν τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη σκυτάλη θα πάρουν η Πέννυ Μπαλτατζή, η Athens Big Band αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

Αυτή είναι και η πρώτη από τις συνολικά 230 εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της πόλης, το ανακαινισμένο Ολύμπια της Λυρικής, το δημοτικό θέατρο Καλουτά αλλά και τις γειτονιές.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Αθήνα

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Πλατεία Συντάγματος και στον πεζόδρομο της Ερμού. Φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Αλλαγή του χρόνου στο Θησείο στις 31 Δεκεμβρίου

Η υποδοχή του 2019 θα γίνει στο Θησείο, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Κατερίνα Κούκα, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τη Χριστίνα Μαξούρη.

Ο Δήμος Αθηναίων, κάνει λόγο για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης.

Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μαγέψει τον κόσμο με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Παρουσιαστής της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top