Πρώτη φορά on camera η μάνα του 29χρονου ηθοποιού- «Είναι αθώος»

«Έχω έρθει να δω το παιδί και να το τονώσω»

Την πρώτη επίσκεψη στον γιο της στις φυλακές της Τρίπολης έκανε σήμερα το πρωί η μητέρα του 29χρονου ηθοποιού. Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε «έχω έρθει να δω το παιδί μου και να το τονώσω, όσο γίνεται, γιατί αυτό χρειάζεται».

Η γυναίκα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στηρίζει την οικογένειά της και τον γιο της, για τον οποίο είπε «ο Γιώργος δε θα σου βγάλει τα συναισθήματά του, είναι περήφανο παιδί και αυτό μας λέει είναι: “Eίμαι καλά. Είστε καλά;”».

Αποκλειστικό STAR: Ο 29χρονος ηθοποιός μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης

Εννοείται πως είναι αθώος, πρόσθεσε η μητέρα του ηθοποιού, η οποία μίλησε πρώτη φορά on camera. «Όταν ένας άνθρωπος δε θέλει καν να πάρει 48ωρη αναβολή για να απολογηθεί, θεωρεί ότι απλά έχει γίνει μία παρεξήγηση».

Για τον δεύτερο ταξιτζή που φέρεται να είπε ότι παρενοχλήθηκε επίσης από τον ηθοποιό, η μητέρα του 29χρονου κατηγορούμενου είπε φανερά εκνευρισμένη: «Μπορεί να βγει όλος ο σύλλογος τώρα και να πει ότι είναι παρενοχλημένος από τον Γιώργο, για όνομα του Θεού».

Εξερχόμενη της φυλακής, η μητέρα του ήταν χαμογελαστή. «Είναι καλά κι αυτό μου αρκεί. Ο Γιώργος που ξέρω, με το χιούμορ του. Δεν είναι ευχάριστα αυτά που μαθαίνει αλλά παρόλα αυτά είναι ψύχραιμος» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η πρώτη επίσκεψη στον 29χρονο ηθοποιό από την οικογένεια και τον δικηγόρο του. Ο ηθοποιός κατηγορείται από νεαρό ταξιτζή ότι του έριξε «ναρκωτικό βιασμό» και τον βίασε, όποτε και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του. Η υπόθεση περιπλέκεται από τη στιγμή που στοιχεία δείχνουν ότι ταξιτζής και ηθοποιός είχαν περάσει χρόνο μαζί, σταματώντας για φαγητό κτλ. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top