Οι Αλβανοί παρομοιάζουν τον Κατσίφα με τρομοκράτη του ISIS

«Ο γιος μας δεν ήταν τρομοκράτης» λένε οι γονείς του Κωνσταντίνου στο STAR

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

H επιχείρηση αποδόμησης της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται. Έφθασαν στο σημείο να τον παραλληλίσουν με μέλος του ISIS. Οι γονείς του οργισμένοι μίλησαν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και τη Μαίρη Τζώρα.

Οι Αλβανοί με απίστευτο θράσος ποδοπατούν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον παρομοιάζουν με τζιχαντιστή.

«Οι άνθρωποι που τον βρήκαν νεκρό, είπαν ότι ο Κατσίφας ήταν ένας χαμογελαστός νεκρός. Αυτό το φαινόμενο το συναντάμε μόνο σε ισλαμιστές του ISIS που έχουν αυτοκτονήσει» μεταδόθηκε σε ντοκιμαντέρ του ABC Αλβανίας. 

«Ο γιος μας δεν ήταν τρομοκράτης»

«Τρομοκράτες είναι αυτοί που θέλουν να μας χώσουν τον φόβο. Να είμαστε υπό… είναι όλος ο κόσμος φοβισμένος» λέει ο Γιάννης Κατσίφας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Μάνα μου για την Ελλάδα, για τη Βόρεια Ήπειρο» περιγράφει η μάνα του Κωνσταντίνου. 

Πρώην σύμβουλος του Σαλί Μπερίσα τραβάει κι άλλο το σχοινί. Ο Αγκίμ Νέσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ να υποσταλεί  η ελληνική σημαία στο χωριό του Κωνσταντίνου. 

Οι γονείς του Κωσταντίνου δεν είναι μόνοι τους. Φίλοι του γιου τους τους επισκέπτονται  καθημερινά να τους δώσουν κουράγιο. Η συμβουλή των γονιών είναι μόνο μια: «να προσέχετε, εδώ είναι αρπακτικά».
Στις Βουλιαράτες ο φόβος έχει φωλιάσει στις καρδιές των κατοίκων. Οι Αλβανοί με τις εισβολές τους σε σπίτια και με τις καθημερινές συνεντεύξεις τους έχουν σπείρει τον φόβο στα σπίτια των Βορειοηπειρωτών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top