Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η οικογένειά του δε γνωρίζει πότε θα την παραλάβουν από τις αλβανικές αρχές

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ η οικογένειά του δε γνωρίζει πότε θα την παραλάβουν από τις αλβανικές αρχές, επτά ημέρες από τον θάνατο του 35χρονου!  

Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star  με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, οι αλβανικές αρχές  ζητούν τώρα από την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει στην Εισαγγελία Τιράνων. 

Χθες κατέθεσε ο πατέρας του  Κ. Κατσίφα και επί τρεις ώρες ο Αλβανός δικαστικός λειτουργός τον ρωτούσε κυρίως για το όπλο,  αλλά και για το αν είχε επαφές με  εξτρεμιστικές  οργανώσεις .

Ο κ. Γιάννης Κατσίφας του ζητούσε επίμονα να επιστρέψουν οι Αλβανοί τη σορό του παιδιού του προκειμένου να γίνει η κηδεία, καθώς βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην 7η μέρα από τον θάνατο του 35χρονου και κανείς δεν ξέρει πότε θα παραδοθεί η σορός. Ο αλβανικός νόμος ορίζει ότι έχουν δικαίωμα να την κρατήσουν ακόμα και τρεις  εβδομάδες! 

Στα Τίρανα έχουν μεταβεί από χθες δύο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και ενημερώνονται για τις έρευνες που γίνονται .ΟΙ Αλβανοί έχουν σχηματίσει δικογραφία εναντίον του Κωνσταντίνου Κατσίφα για δύο οικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών και οπλοκατοχής.  Εχει σχηματιστεί όμως και μια δευτερη δικογραφία κατά των Αλβανών αστυνομικών .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top