Έσκασε λάστιχο, εκτοξεύτηκε ο τάκος και τραυματίστηκε 25χρονη φοιτήτρια

Απίστευτο ατύχημα στη Λαμία – Στο νοσοκομείο η κοπέλα

Λαμία φοιτήτρια

Εξωφρενικό ήταν το ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής στη Λαμία, όταν έσκασε λάστιχο φορτηγού, εκτοξεύτηκε ο τάκος και τραυματίστηκε 25χρονη φοιτήτρια.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Λεωσθένους με Φειδίου στο κέντρο της Λαμίας.

Λαμία τάκος 25χρονη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, όλα έγιναν την ώρα που φορτηγό επιχειρούσε να ανεβεί σε πεζοδρόμιο μπροστά σε επιχείρηση όπου θα ξεφόρτωνε τσουβάλια με προϊόντα.

Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε σιδερένιο πέδιλο (τάκο) για τη στήριξη του πίσω λάστιχου.

Λαμία τάκος 25χρονη

Την ώρα που επιχειρούσε να «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο, έσκασε το λάστιχο που κοντραριζόταν με τον τάκο, με αποτέλεσμα αυτός να εκτοξευτεί!

Ο τάκος διένυσε μια απόσταση 25 μέτρων, έφτασε στη μέση της Φειδίου και τραυμάτισε στο πόδι μια 25χρονη φοιτήτρια που εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από τον δρόμο.

Λαμία τάκος 25χρονη

ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

Η δύναμη με την οποία χτύπησε την κοπέλα ήταν τόση ώστε να της προξενήσει σοβαρή πληγή στο πόδι και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο μαζί με πλήρωμα της Άμεσης Δράσης.

Πληροφορίες του lamiareport, αναφέρουν ότι η κατάσταση της κοπέλας δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Λαμία τάκος 25χρονη

Ενδεικτικό είναι ότι ο «ιπτάμενος δίσκος» πέρασε από σταθμευμένα οχήματα, τραπέζια κι άλλα εμπόδια που υπήρχαν στο ενδιάμεσο, μέχρι να βρει την κοπέλα.

Η κοπέλα πάντως ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς μπορεί ο τάκος να την έβαλε «στόχο», αλλά ευτυχώς δεν τη χτύπησε στο κεφάλι.

Λαμία τάκος 25χρονη

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή του τραυματισμού και των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top