Εξοργιστική ρατσιστική επίθεση σε αεροπλάνο: «Μαύρη, άσχημη αγελάδα!»

Άνδρας βρίζει ηλικιωμένη με αναπηρία επειδή έκατσε δίπλα του

Μια απίστευτη και εξοργιστική επίθεση έλαβε μέρος σε βάρος μιας μαύρης γυναίκας κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Στάνστεντ του Λονδίνου.

Όπως θα δείτε και στο video που έχει γίνει viral προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων, ένας άνδρας αρχίζει να βρίζει άγρια την γυναίκα που έχει αναπηρία, επειδή τον δυσκόλεψε να φτάσει τη θέση του που ήταν δίπλα στο παράθυρο!

Αυτό που ακολουθεί είναι σοκαριστικό. Αδιαφορώντας για τους πάντες, επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου ρατσιστική επίθεση εναντίον της, αποκαλώντας την «άσχημη, ηλίθια αγελάδα» και «άσχημη μαύρη μπάσταρδη».

Μάλιστα την προειδοποιεί πως αν δε σηκωθεί από τη θέση, θα την πετάξει ο ίδιος από εκεί για να πάει να κάτσει αλλού.

Οι διάλογοι που ακολουθούν είναι εξοργιστικοί:

O άνδρας φωνάζει στην ηλικιωμένη γυναίκα και εκείνη την ώρα καταφτάνει η κόρη της η οποία έξαλλη, του εξηγεί ότι η μητέρα της έχει αναπηρία:

«Δεν με νοιάζει γ#μώτο αν είναι ανάπηρη ή όχι. Αν της πω να σηκωθεί να φύγει από εδώ, θα σηκωθεί να φύγει!»

Ο αεροσυνοδός τη ρωτά αν θα ήθελε να μετακινηθεί δίπλα στην κόρη της και εκείνη του απαντά πως θα ήθελε να κάτσει μαζί της:

«Μετακινείστε την σε άλλη θέση. Δε μπορώ να μπω στη δική μου όσο κάθεται αυτή εδώ» πετάγεται ο άνδρας.

«Μυρίζεις. Χρειάζεσαι πλύσιμο» του απαντά η γυναίκα. «Αν δε φύγεις τώρα, θα σε σπρώξω» της ανταπαντά εκείνος.

Στη συνέχεια ακολουθεί νέος «γύρος», με τον άνδρα να της λέει «μη μου μιλάς εμένα σε άγνωστη γλώσσα ηλίθια, άσχημη αγελάδα».

Όταν ένας επιβάτης πετάγεται και προσπαθεί να παρέμβει για να τον ηρεμήσει, ο άνδρας απαντά:

«Θα συνεχίσω όσο μπορώ με αυτή την άσχημη μαύρη μπάσταρδη».

Επιβάτες φωνάζουν να πετάξουν εκείνον από το αεροπλάνο και όχι τη γυναίκα ενώ οι αεροσυνοδοί του ζητούν να ηρεμήσει αποκαλώντας τον «εξαιρετικά αγενή».

Τελικά αντί να εκδιωχθεί ο ίδιος από την πτήση, αυτή που μετακινείται είναι η ηλικιωμένη γυναίκα!

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, πρόκειται για την 77χρονη Delsie Gayle, είχε πάει για διακοπές με την κόρη της προκειμένου να ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, συνέβη ό,τι συνέβη.

Η ίδια μιλώντας στον «Independent», δήλωσε πως «έχω πάθει κατάθλιψη μετά από αυτό. Πέφτω στο κρεβάτι μου και αναρωτιέμαι τι του έκανα για να μου επιτεθεί έτσι!»

«Δεν τρώω, δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά από αυτό. Κάθομαι και σκέφτομαι πως ποτέ ξανά δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η «Ryanair» λέγοντας πως γνωρίζει το περιστατικό και το έχει αναφέρει στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top