Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το πτώμα γυναίκας στην Κήρυνθο Ευβοίας

Η σορός της εντοπίστηκε μέσα στη λάσπη

Εύβοια σορός γυναίκας

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε προχωρημένη σήψη, σε κοίτη ρέματος στην Κήρυνθο Ευβοίας.

Δεν αποκλείεται η σορός να ανήκει στην άτυχη 58χρονη που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου, όταν ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς», σάρωνε την περιοχή της Εύβοιας.

Τη σορό εντόπισε ένας πολίτης που έκοβε ξύλα. Κάποια στιγμή, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο, για να αποδειχθεί τελικά πως ήταν το κορμί μιας γυναίκας.

«Mίλησε» το DNA: Στον άνδρα από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε

Σύμφωνα με το lamiareport, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική. Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρουδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπαν ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρωδιά ανθρώπου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top