Αστυνομικοί "σακάτεψαν" στο ξύλο δύο Μυκονιάτες

Τί λέει στο STAR ο ένας από τους δύο

Ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ στη Μύκονο μιλά στο STAR και περιγράφει πως τον πατούσαν στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δυο Μυκονιάτες χειρουργήθηκε, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς θα επανέλθει στην κανονική του ζωή ύστερα από έναν χρόνο. Ήταν το αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού από αστυνομικούς της Ασφάλειας κοντά σε ένα μπαρ στη Μικρή Βενετία, όπως περιγράφει ο ξάδερφός του.

«Χθες ανακάλυψαν ότι ακόμα υπάρχει ένα σπάσιμο κάτω από το μάτι, που αυτό δεν μπορεί να χειρουργηθεί, θα φτιαχτεί με τον καιρό. Επίσης μετά το χειρουργείο ο ξάδελφος μου την τροφή του θα την τρώει για 6 μήνες με καλαμάκι», αναφέρει στο STAR.

Την ίδια στιγμή ο 23χρονος προσπαθεί και αυτός να συνέλθει από τα χτυπήματα των αστυνομικών που ήταν αποσπασμένοι στο Νησί των Ανέμων μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων.

«Με πάτησαν κάτω, με πατάγανε στον αυχένα με τα πόδια τους. Άλλοι με πατάγανε κάτω, άλλοι με κλωτσάγανε στο πρόσωπο, άλλοι μου τραβούσαν μπουνιές στο πρόσωπο. Με χτύπησαν με την χειροπέδα στο κεφάλι και μου έχει ανοίξει το κεφάλι, χρειάστηκε να κάνω ράμματα», προσθέτει.

Οι Μυκονιάτες, σύμφωνα με την εκδοχή των αστυνομικών, τους ακολούθησαν και ήταν έτοιμοι για καυγά.

«Που πάτε ρε κωλόμπατσοι; Δεν σας άρεσε το μαγαζί μας και φεύγετε; Μας έχετε γ…. όλο το καλοκαίρι, τώρα θα σας γ….. εμείς». Τότε δηλώσαμε την ιδιότητα μας και είπαμε ότι δεν θέλουμε να προκαλέσουμε πρόβλημα. Τελικά βγήκαμε έξω. Ο ένας έβγαλε τότε τη ζώνη του και άρχισε μια ασταμάτητη επίθεση σε βάρος μας» φέρεται να υποστήριξαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί αλλά και οι Μυκονιάτες έχουν αλληλουποβάλλει μηνύσεις και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top