«Φονιά θα το πληρώσεις» - Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της κουνιάδας του

O 60χρονος δράστης κατακρεούργησε την 53χρονη Μαρίνα και μητέρα εστεμμένης

Δείτε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR στις 11/10/2018

Προφυλακίστηκε ο 60χρονος που δολοφόνησε την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στην Κρήτη. 

Ο δράστης που είναι κουνιάδος του θύματος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και από πλαϊνή πόρτα.

Αποχαιρέτησαν την άτυχη Μαρίνα που κατακρεουργήθηκε από τον κουνιάδο της

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Την είχε απειλήσει πριν τη σφάξει με 40 μαχαιριές

Δολοφονία μητέρας εστεμμένης: «Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα»

Έξω από το δικαστικό μέγαρο πλήθος κόσμου αποδοκίμαζε τον 60χρονο, φωνάζοντας: «Φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα». 

Ο 60χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού, αφού ομολόγησε την πράξη του, κρίθηκε προφυλακιστέος. 

«Είναι μετανιωμένος, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη αλλά ξέρει ότι δεν έχει κανένα νόημα. Κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση. Δε θυμάται τι έκανε και πόσες μαχαιριές της κατάφερε... Αφορμή ήταν η απομάκρυνση από το σπίτι», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Φανταουτσακης, ο οποίος εκτιμά ότι τα αιτία είναι βαθύτερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης μαχαίρωσε με μένος την άτυχη Μαρίνα, μέσα στο μαγαζί της στις 7 το πρωί. Αιμόφυρτη προσπαθούσε να του ξεφύγει ανεβαίνοντας μάλιστα επάνω στο ψυγείο της καφετέριας. Μάταια όμως. Ξεψύχησε λίγο αργότερα. Αφορμή για το έγκλημα ήταν η απόφαση της ανιψιάς του και κόρης του θύματος - η οποία είναι εστεμμένη - να πάψει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, όπου εκείνος διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top