Video-σοκ:Η πορεία του οχήματος πριν σκοτώσει την 53χρονη μάνα δύο παιδιών

Τραγωδία έξω από βιβλιοπωλείο στα Άνω Λιόσια

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Ένα video ντοκουμέντο έχει καταγράψει καρέ καρέ την τρελή πορεία του αυτοκινήτου στα Άνω Λιόσια, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω σε μια 53χρονη μάνα δύο παιδιών, κοβοντάς τη το νήμα της ζωής.

Το video εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε αυτό, φαίνεται ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στην οδό Πηνειού στα Άνω Λιόσια.

Τραγωδία στα Άνω Λιόσια – Κακοποιός πολτοποίησε 53χρονη μάνα δύο παιδιών

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 11:30 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν 32χρονο που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, να σταματήσει. Εκείνος αδιαφόρησε και άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον ακολουθούν. Κάποια στιγμή, ο κακοποιός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με δύναμη πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της 53χρονης, η οποία εκείνη τη στιγμή μόλις έβγαινε από το βιβλιοπωλείο, όπου είχε πάει να αγοράσει χαρτικά για τα δύο της παιδιά.

Στο σημείο, επικράτησε πανικός. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, ενώ οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κακοποιό έξω από το αυτοκίνητο, ακινητοποιώντας τον στο έδαφος και φορώντας του χειροπέδες.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, αν ο κακοποιός, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες και πάλι για κλοπή αυτοκινήτου και αφέθηκε ελεύθερος, έπεφτε με το όχημά του πάνω στη λαϊκή αγορά λίγα μέτρα πιο κάτω.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top