Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη

Οι λαθροδιακινητές έπεσαν πάνω σε άλλο αυτοκίνητο

 Κινηματογραφική καταδίωξη δύο λαθροκινητών έγινε σήμερα λίγο πριν τις  10 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Λαγκαδά, η οποία κατέληξε σε πυροβολισμούς. 

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που αντιλήφθηκε τη μεταφορά των παράνομων μεταναστών με ΙΧ αυτοκίνητο (με πινακίδες Βουλγαρίας)  ειδοποίησε τηλεφωνικά τους συναδέλφους του στο κέντρο επιχειρήσεων και μάλιστα τους ακολούθησε.   

Οι αλλοδαποί με ένα μαύρο Όπελ Άστρα,   που μετέφεραν παράνομους μετανάστες, προσπάθησαν  με ελιγμούς  να ξεφύγουν όταν τους κάλεσαν για έλεγχο οι αστυνομικοί και ακολούθησε καταδίωξη.

Τελικά στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε ΙΧ και μοτιοσικλέτες τα οποίο υπέστησαν  μεγάλες ζημιές αλλά χωρίς οι  οδηγοί τους  να τραυματισθούν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας από σημείο αλλά οι αστυνομικοί - που πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα προς εκφοβισμό - κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο διακινητές, όπως και τους επτά Πακιστανούς που μετέφεραν παράνομα.         
       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top