Υπόθεση Λαγούδη: Έχουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Αναζητάται ο φυσικός αυτουργός

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, μετά από την προσωποποιημένη ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον συγκεκριμένου προσώπου που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της 44χρονης. 

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Παραστατίδη, δικηγόρο της οικογένειας Λαγούδη, πρόκειται για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της άτυχης μητέρας, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια Αγρινίου. 

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη:Ποινική δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου

Ειρήνη Λαγούδη: Δύο άτομα του στενού της περιβάλλοντος υποψιάζονται οι αρχές

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Παραστατίδης αναζητάται τώρα ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ο άνθρωπος δηλαδή που σκότωσε την Ειρήνη Λαγούδη, σημειώνοντας ότι ενδέχεται να μην είναι μόνο ένας. 

Στις 21 Σεπτεμβρίου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις. 

Θάνατος Λαγούδη: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν ήταν ποτέ αυτοκτονία

Αποκλειστικό STAR: Επίσημα δολοφονία ο θάνατος της Λαγούδη

Σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη ο εισαγγελέας σταχυολόγησε τα στοιχεία,  κατέληξε ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Ειρήνης και αποφάσισε να προσωποποιήσει την ποινική δίωξη. 

Από εδώ και πέρα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, σε μια υπόθεση που καθήλωσε το πανελλήνιο. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία, κάτι που η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη είχε απορρίψει από την αρχή, τονίζοντας ότι ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα που δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και να αφήσει ορφανά τα τρία της παιδιά. 

Μετά από τις επίμονες προσπάθειες των ειδικών ερευνητών που προσέλαβε η οικογένεια, η υπόθεση πήρε εντελώς διαφορετική τροπή και πλέον ο εισαγγελέας την αντιμετωπίζει ως δολοφονία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top