Σήμερα η ιατροδικαστική για τον 33χρονο–Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο

Καρέ-καρέ εξετάζουν τις κάμερες οι αστυνομικοί

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης

 

Σήμερα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 33χρονου στην Ομόνοια, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Η υπόθεση έχει διχάσει την κοινή γνώμη και οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τη λύση στο γρίφο ώστε να διακριβώσουν τι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού ακτιβιστή.

Ιατροδικαστική Ζακ

Θάνατος 33χρονου στην Κάνιγγος: Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο

Nέo video-σοκ από την αιματηρή απόπειρα ληστείας με τον νεκρό 33χρονο

Βαλλιανάτος: «Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί»

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Απειλητικά μηνύματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη

Ιατροδικαστική Ζακ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ενώ περιμένουν να βγει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να δουν από τι προήλθε ο θάνατος του 33χρονου Ζακ.

O 73χρονος κοσμηματοπώλης αναμένεται να δώσει αύριο στον ανακριτή τη δική του εξήγηση για όσα συνέβησαν την Παρασκευή έξω από κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 73χρονο για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ιατροδικαστική Ζακ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε μαχαίρι, ενώ οι Αρχές αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο κλωτσάει με βία τον 33χρονο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.

Στα video που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος κρατούσε μια τσιμεντένια βάση ομπρέλας, την οποία ήταν έτοιμος να πετάξει προς τον 33χρονο, ώσπου τον σταμάτησαν οι πιο ψύχραιμοι. 

Ιατροδικαστική Ζακ

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ;

Πολλά είναι επίσης τα αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Γλάδστωνος. Αποπειράθηκε όντως ο 33χρονος να ληστέψει το κατάστημα; Προσπάθησε να βρει εκεί καταφύγιο για να γλιτώσει από καυγά που γινόταν σε παρακείμενο κατάστημα, όπως υποστήριξε χθες ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος; 

Ιατροδικαστική Ζακ

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υποστηρίζει ότι ο 33χρονος κρατούσε ένα σπασμένο τζάμι και απείλησε περίπου 30 άτομα. 

Παράλληλα ο γιος του  73χρονου κοσμηματοπώλη που συνελήφθη, μιλώντας στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα είπε ότι ήταν η τρίτη φορά που κάποιος αποπειράθηκε να ληστέψει το κατάστημα του πατέρα του κι εκείνος προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να υπερασπιστεί την περιουσία του. 
Ιατροδικαστική Ζακ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top