Πέθανε η σύζυγος του φρουρού της επίθεσης Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν

Την ημέρα εκείνη ήταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ρουβίκωνας φρουρός

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον ειδικό φρουρό που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό, την ημέρα της επίθεσης του «Ρουβίκωνα».

Η αντίδρασή του είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια αλλά κανείς δε γνώριζε το προσωπικό δράμα που περνούσε.

Όπως έγινε γνωστό από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, την ημέρα της επίθεσης η γυναίκα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Τελικά, άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο εν λόγω αστυνομικός εκτός από το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει, μετά το συμβάν στην πρεσβεία, ενημερώθηκε πως μετατέθηκε έως ότου γίνει ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, με ανακοίνωσή του, αναφέρεται στην αξιοπρέπεια του αστυνομικού, ο οποίος «αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς, έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης».

Μάλιστα τονίζει ότι εκείνοι που τον τιμώρησαν, που έδωσαν την εντολή μετακίνησης και τη διέταξαν, θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν.

ANAΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν!

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης.

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του!!»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top