Σπαραγμός για τον 16χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου

Σήμερα η κηδεία του

Επιχείρηση διάσωσης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς, οι φίλοι και όλοι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον τραγικό θάνατο του 16χρονου, ο οποίος την Κυριακή έπεσε από τοιχίο, ύψους τεσσάρων μέτρων στον βόρειο λιμενοβραχίονα.

Ηράκλειο: Ανασύρθηκε νεκρός ο 16χρονος που έπεσε στο Ενετικό Λιμάνι

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια βόλτα στο Ενετικό λιμάνι κατέληξε σε τραγωδία. 

Τη Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα, φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές και δάσκαλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Πέτρο στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. 

Συγκλονισμένοι είναι όλοι και στο σχολείο του, το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. 

«Τα παιδιά του 2ου Γενικού Λυκείου Ηράκλειου, ο σύλλογος διδασκόντων, οι εργαζόμενοι και η διεύθυνση εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την ξαφνική απώλεια του μαθητή μας Πέτρου Δασκαλάκη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αγαπημένου μας μαθητή Πέτρου και δηλώνουμε ότι θα παραστούμε στην κηδεία και θα καταθέσουμε ένα συμβολικό ποσό στη μνήμη του σε κοινωφελές ίδρυμα», ανέφερε ανακοίνωση που έβγαλε το σχολείο. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με δεκάδες ανθρώπους που έκαναν τον περίπατό τους να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες. 

Ο 16χρονος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο ύψους 4 μέτρων και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό.

Από την πτώση χτύπησε το κεφάλι του και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ το  σώμα του σφήνωσε ανάμεσα στους κυματοθραύστες.

Η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ και του Λιμενικού ήταν άμεση, όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον 16χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top