Αποκλειστικό STAR: Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια Λαγούδη

Θα αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 44χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η οικογένεια ετοιμάζει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων από το φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης που απέκρυψαν στοιχεία και αποπροσανατόλισαν με αυτόν τον τρόπο τις έρευνες για τον θάνατό της. Εντωμεταξύ, ερευνητές θα κάνουν νέα αυτοψία στη λίμνη, ενώ ο σύντροφός της έχει ήδη καταθέσει επτά φορές. 

Σε συγκεκριμένα πρόσωπα θα στραφεί νομικά ο αδερφός της Ειρήνης 

Οι μηνύσεις θα στραφούν σε πρόσωπα κυρίως από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης μητέρας, οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες από το πόρισμα του εισαγγελέα Αγρινίου. Οι δικηγόροι της οικογένειας περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία. Να δουν ποιοι είναι αυτοί που στην αρχή είπαν ψέματα στις αρχές για το πότε είδαν τελευταία φορά την Ειρήνη Λαγούδη και αποπροσανατόλισαν τις έρευνες των αστυνομικών. 

Ο αδερφός της έχει δηλώσει ότι μόλις έμαθε ότι η 44χρονη εξαφανίστηκε, επικοινώνησε με συγκεκριμένο πρόσωπο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε μέρες να τη δει. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε λίγο πριν πεθάνει. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής είπε στο STAR ότι σε αυτή  την υπόθεση θα πληρώσουν ακόμα και αυτοί που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο προσπάθησαν να καλύψουν στοιχεία για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Νέα αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα 

Εννιά μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο  εισαγγελέας Αγρινίου κρατά κλειστά τα χαρτιά του και μελετά τα στοιχεία. Πώς βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμμένο αυτοκίνητό της; Η οικογένεια της γι’ άλλη μια φορά το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει νέα αυτοψία στην τελευταία της διαδρομή στις 6 Ιανουαρίου. Είναι βέβαιοι ότι αυτή τη φορά θα βρουν το στοιχείο που θα αποκαλύψει, όπως λένε, τον ή τους δολοφόνους της.

«Βεβαίως θα συνεχίσουμε τις έρευνες. Θα πάμε στην Αιτωλοακαρνανία και θα κάνουμε την τελευταία διαδρομή από το σπίτι της στο Αγρίνιο, προς της λίμνη Τριχωνίδα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Επτά φορές κατέθεσε ο τελευταίος της σύντροφος 

Ο μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη είναι ο τελευταίος σύντροφός της. Έχει καταθέσει ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά φορές.

Δεύτερο στοιχείο κλειδί  είναι το χαμένο κινητό της 44χρονης μητέρας. Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί. Οι αρχές με τη συνδρομή του FBI εντόπισαν το σήμα του,  ημέρες μετά τον θάνατό της, σε σπίτι συγκεκριμένου προσώπου στο Αιτωλικό. Το  πρόσωπο αυτό είναι από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μας περιμένει δικαίωση για τον θάνατό της, να πληρώσουν οι ένοχοι που στέρησαν από τρία παιδιά τη μητέρα τους.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top