Τεράστιες καταστροφές στα μαστιχόδεντρα στη Χίο

Δείτε πότε υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με  τις καταιγίδες και τις  χαλαζοπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν ζημίες  και πλημμύρες σε πολλές περιοχές της χώρας .

Τις πληγές τους μετρούν οι μαστιχοπαραγωγοί στην Χίο .Η καταιγίδα  που έπληξε την Νότια Χίο προκάλεσε σοβαρές ζημίες στην παραγωγή τους 

Εκπρόσωποι των κατά τόπους συνεταιρισμών πραγματοποιούν αυτοψίες  αλλά θα έχουν σαφή εικόνα της καταστροφής σε μια εβδομάδα.

Καταστράφηκαν καλλιέργειες στη Λαμία 

Στην Λαμία  η έντονη και μεγάλη διάρκειας χαλαζόπτωση  κατέστρεψε καλλιέργειες στην Νέα Μαγνήσια ,τη Ροδίτισσα και την Αγία Παρασκευή ..Η περιφέρεια είναι σε ετοιμότητα .

Πλημμύρησαν τα Χανιά 

Η λεωφόρος της Σούδας στα Χανιά μετατράπηκε  σε ποτάμι ..τα αυτοκίνητα την διέσχιζαν με δυσκολία .

Εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους έπεσαν δέντρα 
Μια  ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι της, , όταν δέντρο που ήταν στην αυλή της έπεσε και "φράκαρε" την εξώπορτα .
Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στο κέντρο των Χανίων και στη Σούδα  .

Πάρα το φθινοπωρινό σκηνικό κάποιοι δεν εγκατέλειψαν τις παράλιες 

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο καιρός θα είναι ξανά καλοκαιρινός και οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα φτάνοντας και τους 34 βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top