Καρδίτσα: 45χρονη πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι

Στραβοκατάπιε και έχασε τις αισθήσεις της

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 45χρονη γυναίκα στο Νεοχώρι Καρδίτσας η οποία πέθανε ενώ έτρωγε σουβλάκι.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου και το φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα της Θεσσαλίας, alithianews.gr.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η ώρα ήταν περίπου 10:15 το βράδυ. Η 45χρονη που μένει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά είχε έρθει για διακοπές στον τόπο καταγωγής της, έτρωγε με την οικογένειά της σε ψησταριά της περιοχής.

Ξαφνικά οι δικοί της την είδαν να χάνει τις αισθήσεις της την ώρα που έτρωγε ένα σουβλάκι.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ταυτόχρονα έκαναν προσπάθειες να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ και να βρουν γιατρό, καθώς αγροτικός ιατρός δεν υπάρχει στην περιοχή της καθημερινές.

Φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο δίπλα στην ψησταριά, έδωσε στη 45χρονη τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Στο σημείο λίγο μετά έσπευσε και αναισθησιολόγος γιατρός ο οποίος με τη σειρά του βοήθησε την άτυχη γυναίκα η οποία και δειχνε σημάδια καλυτέρευσης, καθώς ανέπνεε κανονικά ενώ μιλούσε στους γύρω της τους οποίους μάλιστα αναγνώριζε.

Η ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ

Τελικά, στις 11:10 έφτασε στο χωριό το ασθενοφόρο, αλλά προηγουμένως η άτυχη γυναίκα έπαθε νέα κρίση.

Πλέον όλα έδειχναν ότι η κατάστασή της χειροτέρευε. Οι γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει και φτάνοντας το ασθενοφόρο οι διασώστες της έβαλαν οξυγόνο και προσπάθησαν να επαναφέρουν τις αισθήσεις της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, με την συνοδεία του γιατρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας και στις 12:30 το βράδυ κατέληξε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την επαναφέρουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top