Συστηματική προσπάθεια δυσφήμισης της Ζακύνθου από Άγγλους τουρίστες

Διαψεύδονται ξανά δημοσιεύματα για ποτά-μπόμπες στον Λαγανά

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα η βρετανική «The Sun» βάζει στο στόχαστρο και επιχειρεί να δυσφημήσει τη Ζάκυνθο με ψευδή, σύμφωνα με τις αρχές, δημοσιεύματα περί δήθεν δηλητηρίασης νεαρών τουριστών από ποτά – «μπόμπες» στο Λαγανά.  

Ζάκυνθος: Fake news η δηλητηρίαση νεαρών Άγγλων από ποτά «μπόμπες»

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΑ - "ΜΠΟΜΠΕΣ" ΣΤΟ ΛΑΓΑΝΑ

Άλλη μία ομάδα εννέα Βρετανών φοιτητών, οι οποίοι ήρθαν για διακοπές στην Ζάκυνθο, σύμφωνα με τη δημοσίευμα της Βρετανικής «Τhe Sun», καταγγέλλουν ομαδική δηλητηρίαση από ποτά «μπόμπες» σε μπαρ του Λαγανά. 

«Φοβήθηκα πολύ. Νόμιζα ότι θα πεθάνω» δηλώνει στην εφημερίδα 22χρονη Βρετανή, ενώ ένας συνομήλικός της προσθέτει:

«Μας πήγαν στο νοσοκομείο και τελικά καταλήξαμε όλοι μας σε νοσοκομεία της Βρετανίας».

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα οι αρχές της Ζακύνθου αναγκάζονται να διαψεύσουν κατηγορηματικά το νέο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, χαρακτηρίζοντας το ψευδές και ανυπόστατο που όπως υποστηρίζουν στόχο έχει να δυσφημήσει το κοσμοπολίτικο νησί και ειδικά φέτος, που «βουλιάζει» από τουρισμό.

Έντονο είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν ακόμα και οι βρετανικές αρχές στη χώρα μας, οι οποίες και οι ίδιες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό, ενώ ο δήμος Ζακύνθου δεν αποκλείεται να στραφεί νομικά εναντίον της Βρετανικής εφημερίδας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top